Київський ВДНГ перетворять на парк зимових розваг

13 листопадаа 2017 17:04

Понад 20 розважальних святкових локацій для дітей та дорослих об’єднають у грандіозній «Зимовій Країні на ВДНГ». Адміністрація Експоцентру впевнена, що цієї зими ВДНГ знову стане головним парком зимових розваг України для дозвілля киян та гостей столиці. Парк працюватиме з 16 грудня по 14 січня. Створювати новорічний настрій планують за допомогою кілометрів сяючих гірлянд, святкової новорічної та різдвяної музики, аніматорів та карпатської ялинки, яку невдовзі доставлять на ВДНГ зі спеціального карпатського лісництва міста Надвірна Івано-Франківської області.

Вхід на територію парку залишатиметься вільним протягом усієї зими. Безкоштовно на території ВДНГ можна буде відвідати святковий ярмарок «Корпорація подарунків» із шоу справжнього склодува, теплий арт-павільйон де пануватиме літо навіть у лютий мороз, теплий шоу-рум українських дизайнерів модного одягу із каміном та тематичними майстер-класами, безліч фотозон, зону фуд-кортів, а також взяти участь у розважальних заходах з аніматорами, що проходитимуть біля ялинки. Утім працюватимуть у «Зимовій Країні на ВДНГ» і декілька великих платних зон, придбати квиток до кожної з них можна буде окремо, а можна і комплексно – загальний абонемент надаватиме змогу відвідати всі локації без потреби купувати окремі квитки.

Для комфорту відвідувачів усі розрахунки на території парку проводитимуться за допомогою банківських карт. Отже для ідеального дозвілля радимо не забути взяти свою банківську картку із собою. Якщо ж забули, то оформити її можна буде за декілька хвилин безпосередньо на місці, без паспорту та ідентифікаційного коду. Усі розрахунки контролюватиме «Ощадбанк» разом із MasterCard.



На території «Зимової країни на ВДНГ» діятимуть:

Резиденція Діда Мороза

Головний новорічний майданчик країни – одна із кращих подібних резиденцій у Європі та найбажаніша локація для дітлахів працюватиме у одному з центральних павільйонів – Концерт Холі ВДНГ. Її було зроблено спеціально для того, аби кожен відвідувач повірив у те що, дива справді існують та зміг загадати найзаповітніше бажання та відчути, що мрії збуваються, незважаючи на їх розмір.

Драйвові гірки

Одна з найпопулярніших локацій минуліх років працюватиме на ВДНГ цьогоріч у новій якості – спеціальні сяючі арки зроблять кожний спуск незабутнім. Навіть якщо снігу взимку на вулиці буде недостатньо, завдяки спеціальному покриттю катання на надувних тюбах з гірок на ВДНГ буде не гіршим, ніж у снігопад.

Музей ілюмінації 

Аби побачити Ейфелеву та Пізанську вежі не обов’язково їхати за кордон, можна просто відвідати експозицію музею ілюмінації. На фоні сяючих чудес світу, що зроблені із тисяч вогників, можна зробити фото для свого «Інстаграм» чи просто насолодитися казковою атмосферою.

Ковзанка

Ковзанка площею 1600 квадратних метрів обіцяє стати найромантичнішим місцем «Зимової Країни на ВДНГ». За допомогою тисячі вогників, ковзанка буде залита святковим світлом, що створюватиме неповторну атмосферу. Звертаємо вашу увагу, що це найбільша штучна ковзанка України! Локація працюватиме і для професіоналів, і для аматорів. Сюди можна буде приходити з власними ковзанами, а можна взяти їх в пункті прокату (послугу включено у вартість квитка). Для зручності відвідувачів на ковзанці працюватиме камера зберігання.

Теплий ярмарок «Корпорація подарунків»

Київ поступово переймає святкові традиції європейських країн. Новорічний ярмарок працюватиме на ВДНГ протягом місяця. Тут можна буде придбати подарунки для друзів і родини, взяти участь у тематичному майстер-класі та просто весело провести час у неймовірній святковій атмосфері. Окремо варто виділити декорації – зсередини ярмарок виглядатиме як новорічний світ навиворіт. На стелі догори ногами розстелиться справжній зачарований ліс, а під ногами відвідувачів «літатимуть» хмаринки.

Щовихідних у залі працюватиме майстер-склодув, що створюватиме ялинкові іграшки прямо на очах відвідувачів.

Кафе-театр «Київский театр маріонеток»

Відомий київський театр маріонеток переїжджає до зимової резиденції, щоб тішити цікавими історіями маленьких відвідувачів «Зимової країни на ВДНГ». Театр – лауреат багатьох театральних премій, серед яких відома «Київська пектораль».

Вистави рекомендовані для дітей віком від чотирьох років.

Теплий фудкорт «Баварський Двір»

Найпростіший спосіб здійснити подорож до Баварії. Різдвяні вогні, запах глінтвейну та імбирного печива, гарячі німецькі сосиски, м’ясні рульки тощо. Тут можна буде перекусити та зігрітися після активного відпочинку на вулиці, випити склянку ароматного какао або пряного глінтвейну.

Art space LETO

Молодіжна локація, де пануватиме літній настрій та завжди тепла погода. Допомагати відтворювати атмосферу літа будуть відомі діджеї та літній бар.

Шоу «Вартові Мрій»

Різдвяна казка для всієї родини від режисера-постановника Костянтина Томільченка. На одній сцені знову зберуться найталановитіші танцюристи, акробати, гімнасти, циркові артисти і все для того, щоб показати вам справжнє шоу. А 3D-технології дозволяють зробити казку справжньою.

Замок крижаних скульптур

Унікальна експозиція льодових скульптур, при створенні яких вперше буде використано різнокольоровий лід. Біля входу на локацію відвідувачів зустрічатиме величезний дракон, що обпікатиме не вогнем, а холодом, тож пройти мимо буде доволі складно.

Країна роботів ІІ

Роботи вже давно серед нас. Нещодавно перша жінка-робот отримала громадянство Саудівської Аравії, а роботи-стоматологи вже давно виконують складні операції з імплантації зубів у Японії. Утім, на ВДНГ роботи розважатимуть: танцюватимуть, влаштовуватимуть перегони та робот-шоу. Окрім цього у центрі проходитимуть майстер-класи з робототехніки, Robot Lego Land та працюватиме величезний робото-маркет.

«Планета метеликів. Тропічна ферма»

Новий павільйон, що теж повертатиме відвідувачів парку до літа. У цьому тропічному лісі можна буде дізнатися багато нового і цікавого з життя найкрасивіших метеликів.

Сферичний кінотеатр TELEPORT360

Сферичний кінотеатр з науковим дитячими фільмами, які було відзначено багатьма професійними преміями. Також тут діятимуть інтерактивний лекторій, практичні майстер-класи та активні квести.

Шоу-рум W8Less 

Простір для дітей і дорослих, у якому пануватиме тиха атмосфера свята і чарівництва. Тут діти зможуть загадати потаємні бажання біля каміна, самостійно виготовити іграшку на ялинку, а їхні батьки – придбати в шоу-румі ідеальне вбрання для зустрічі новорічних свят та спільно з професійним стилістом скласти гармонійний «фемілі-лук» для всієї родини.

Галерея-виставка 3D-картин

Найдивовижніший музей, що буде цікавий насамперед шанувальникам «Інстаграму». Спеціальна експозиція виставки ілюзій складатиметься з тривимірних картин, кожна з яких буде намальована таким чином, щоб відвідувач зміг стати частиною цього дивовижного сюжету і зробити унікальне фото на пам’ять.

Виставка «Живі Динозаври»

Експозиція найхимерніших створінь, які колись населяли планету, розміститься у павільйоні №11. Виконані у повний зріст, вони гарчать та рухаються, відтворюючи поведінку давніх істот. Це однозначно варто побачити.

Контактний зоопарк Animal Park

Парк, у якому дитина познайомиться зі світом живої природи. Тут можна буде нагодувати та погладити кроликів, морських свинок, єнотів, поросят, овець, кізок, альпаку та навіть кенгуру. А також дізнатися про особливості цих тварин.

Парк гойдалок від «Три Ведмеді»

Парк, на території якого працюватимуть понад 45 гойдалок, а також спеціальні точки обігріву, поряд з якими можна буде посидіти з кухлем гарячого какао в руках. Вхід до парку – безлімітний з одноразовою платою на день.

Мотузковий парк SkyPark

Забавка для дорослих та дітей, що має свій шарм навіть взимку. Адже у цю пору року в парку можна не тільки погуляти по деревах, а й легко обстріляти сніжками друзів, які залишилися знизу, з верхівок.

http://www.cosmo.com.ua/kivskiy-vdng-peretvoryat-na-park-zimovih-rozvag/