Тепер пройти онлайн-реєстрацію в аеропорту «Київ» можна за хвилину

2 листопадаа 2017 10:11

В аеропорту «Київ» з’явилися кіоски для самостійної реєстрації на рейси. За їх допомогою можна всього за пару хвилин пройти онлайн-реєстрацію та отримати роздрукований посадковий талон.

Фото: iev.aero

У залі вильоту міжнародного терміналу в Жулянах встановили кіоски, які дозволяють пройти онлайн-реєстрацію та отримати роздрукований посадковий талон.

Фото: iev.aero

Онлайн-чек-ін або онлайн-реєстрація призначений для того, щоб пасажир у режимі онлайн зареєструвався на рейс і мав можливість самостійно роздрукувати свій посадковий талон. Кіоск для самостійної реєстрації зрозумілий в користуванні, для процедури потрібен тільки паспорт, а вся процедура займає не більше 1,3 хв., йдеться на сайті International Airport Kyiv.

Фото: iev.aero

Поки скористатися послугою онлайн-реєстрації можуть тільки пасажири двох авіакомпаній — польського національного перевізника LOT і азербайджанського лоукостера Buta Airways.Згодом число авіакомпаній, які нададуть пасажирам можливість пройти реєстрацію в кіоску, збільшиться.

http://www.epochtimes.com.ua/ostanni-novyny-ukrayiny/teper-proyty-onlayn-reyestraciyu-v-aeroportu-kyyiv-mozhna-za-hvylynu-125827