У Києві відкриють виставку до річниці членства в Європейській організації з ядерних досліджень

17 листопадаа 2017 10:11

20 листопада у Міністерстві освіти і науки України відкриють виставку «ЦЕРН у зображеннях» до річниці асоційованого членства України в Європейській організації з ядерних досліджень (ЦЕРН).

Виставка організована Громадською спілкою «Європейська мала академія наук» (EuroJAS) спільно з Міністерством освіти і науки України, Малою академією наук України та за підтримки ЦЕРН.

У церемонії відкриття виставки візьмуть участь генеральний директор ЦЕРН (2009-2015) Рольф-Дітер Хойер, старший радник по роботі з асоційованими членами ЦЕРН Кристоф Шафер, міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, президент МАН Станіслав Довгий і представники України в ЦЕРН Борис Гриньов, Євген Кудрявець, Максим Титов.

Захід відбудеться в Міністерстві освіти і науки України (Київ, проспект Перемоги, 10). Початок – об 11.00.

Також 20 листопада 2017 року відбудеться відкрита лекція генерального директора Європейської організації з ядерних досліджень (ЦЕРН) (2009-2015) Рольфа-Дітера Хойера «Побачити частинку Бога: які горизонти відкриває ЦЕРН та світова наука». Лекція організована в рамках проекту Громадської спілки «Європейська Мала Академія Наук» (EuroJAS) «Лекції майбутнього». Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/11/16/u_kyievi_vidkryyut_vystavku_do_richnytsi_chlenstva_v_yevropeyskiy_organizatsii_z_1207127