Вихованці недільної школи для нечуючих людей «Чути серцем» запрошують на виставку творчих робіт

14 листопадаа 2017 15:00
Вихованці недільної школи для нечуючих людей «Чути серцем» запрошують на виставку творчих робіт

У неділю, 19 листопада, відбудеться відкриття виставки творчих робіт нечуючих дітей «Михайлівська виставка». Свої картини презентують вихованці недільної школи для нечуючих людей «Чути серцем», яка діє при Воскресенському кафедральному соборі УПЦ. Уроки живопису учням школи давала відома нечуюча художниця Галина Інгула.

– Ця виставка — особлива. Бо діти могли познайомитися із основами живопису на свої рідній мові — жестовій. Мене навчав чуючий художник, то ж можу переконатися наскільки легше вчитися, коли учень та вчитель спілкуються однією мовою, — розповідає Галина Інгула.

У цьому навчальному році — це перша така виставка. Всього презентують 18 учнівських картин та кілька полотен від їхньої наставниці. Це допоможе відвідувачам переконатися, наскільки талановитими є нечуючі діти, та як їм інколи бракує можливості вчитися рідною мовою та реалізувати себе.

Також у програмі виставки презентація книги Анни Блощинської «Православна дактильна абетка для нечуючих дітей». Книга покликана допомогти дітям та їхнім батькам у вивченні основ християнського віровчення та дактильної азбуки.

Організатори: недільна школа для нечуючих людей «Чути серцем» при Воскресеньскому кафедральному соборі УПЦ.

Нагадаємо, на своїх полотнах художниця Галина Інгула зображає розмаїтий світ вигаданої планети Інгула, де панує мир, гармонія і злагода, і ніколи не буває війн та лиха.

Коли: о 13.00

Де: галерея «Соборна», вул. Залізничне шосе, 3, ст.м. «Либідська»

https://vechirniykiev.com.ua/news/vykhovantsi-nedil-noyi-shkoly-dlya-nechuyuchykh-lyudey-chuty-sertsem-zaproshuyut-na-vystavku-tvorchykh-robit