Важливо знати усім! Вони запобігають розвитку ракових клітин і допомагають боротися з ними, якщо захворювання вже є!
Ні для кого не секрет, що все, що ми їмо, відбивається на здоров’ї нашого організму.
Тому, щоб запобігти згубній дії на організм токсинів і не допустити розвитку раку, дуже важливе здорове харчування.
Ми говоримо про фрукти, овочі, білок і спеції – протилежність типовій їжі багатьох людей.
Ці продукти мають здатність знищувати ракові клітини.
Ось список 10 найпотужніших продуктів для профілактики і контролю раку!
1. Морква
Вона складається з бета-каротину, антиоксидантів, здатних уповільнювати зростання ракових клітин і захищати організм від токсинів, оскільки вони діє на клітинні мембрани.
Морква має антиоксиданти, які допомагають при лікуванні лейкемії.
2. Капуста
Капуста, брокколі, калі і цвітна капуста мають сульфорафан і індол-3-карбінол Ви знаєте, що це означає?
Що вони допомагають боротися з токсинами і клітинами, які можуть перетворитися на злоякісні пухлини.
Цікаво, що дослідження показали, що ці овочі активніші проти раку у роті, стравоходу і шлунку.
3. Часник
Не варто скаржитися на запах часнику. Фактично, це саме його запах, що складається із з’єднань сірки, дає можливість зупинити рак, прискорити відновлення ДНК і убити ракові клітини.
Часник чудово підходить для профілактики раку передміхурової залози, товстої кишки, молочної залози і легенів.
Цибуля теж.
4. Імбир
Він має протизапальні властивості, що уповільнюють зростання ракових клітин.
І якщо ми говоримо про рак яєчників, то дослідження довели, що корінь імбиру сильніший, ніж хіміотерапія.
5. Зелений чай
Він багатий поліфенолами і катехінами, які є надпотужними речовинами проти ракових клітин.
На додаток до уповільнення зростання раку, він також допомагає детоксифікувати печінку.
Чайно-зелені катехіни є сильними захисниками від пухлин.
6. Льняна олія
Багате ненасиченими оліями і волокнами, льняне насіння містить декілька протиракових компонентів, таких як лігнін, тому він запобігає і бореться з утворенням пухлин.
Вживайте від 1 до 2 столових ложок свіжозмеленого льняного насіння і 2 чайних ложки льняної олії щодня.
7. Гранат
Якщо проблема полягає в ракових клітинах в передміхуровій залозі, ви можете робити ставку на гранат, який, за даними дослідження, значно зменшується при регулярному вживанні граната.
Плід антиоксидантний і протизапальний.
8. Водорості
Морські водорості наповнені вітамінами і мінералами, а також йодом.
Вони допомагають видалити важкі метали з організму.
Дізнайтеся більше, відвідавши статтю: “Чарівна сила простої пігулки! Відновить сили після операцій, кістки, суглоби, зір і позбавить ще від 9 захворювань”!
9. Куркума
Вона має антиоксидантні і протизапальні властивості.
Вона здатна вбивати численні ракові клітини, і тому вона стала об’єктом багатьох досліджень.
10. Вітамін D
Ми знаємо, що це не їжа, звичайно. Але вітамін D ідеально підходить для зниження ризику різних видів раку, таких як рак грудей і товстої кишки.
Крім того, це збільшує шанси на виживання тих, у кого вже є злоякісна пухлина.
Профілактика і боротьба з раком будуть значно посилені, якщо ви, окрім того, що їстимете ці продукти часто, але і припинете вживати найбільшого лиходія в історії: білий цукор.
Рафінований цукор визнають головним винуватцем раку, але він не лише причина раку, але він і живить ракові клітини, коли у людини вже є ця хвороба.
http://www.terrawoman.ua/ua/health/health_news/10_produktiv_dlya_zapobigannya_utvorennya_rakovih_klitin/comentar