Де відсвяткувати Новий рік 2018 у Києві: головна ялинка країни та парк зимових розваг

14 Грудня 2017 09:14

 

НЕОРІК 2018 НА СОФІЇ

Де і коли: з 19 грудня по 14 січня на Софійській площі, Михайлівській площі та Володимирському проїзді

19 грудня, в День Святого Миколая, на Софійській площі запалять головну новорічну ялинку країни. На офіційному відкритті фестивалю Неорік 2018 на Софії виступатимуть Pianoбой, Kyiv Fantastic Orchestra, Illaria, Анна-Марія, DSIDE BAND, Анастасія Багінська і D.side Dance Studio. Упродовж грудня і січня в цьому святковому містечку очікуються цікаві концерти, різдвяний ярмарок, смачні частування та багато іншого. У ніч з 31 грудня на 1 січня на площі відбудеться урочисте і душевне святкування Нового року 2018. А 7 січня на Софійській площі відбудеться Різдвяна хода звіздарів та святковий концерт.


© Folk Ukraine


ЗИМОВА КРАЇНА НА ВДНГ

Де і коли: з 9 грудня по 14 січня на ВДНГ

Зимова країна на ВДНГ – це величезний парк зимових розваг, де казковий настрій і дітям, і дорослим, будуть створювати більше 20 святкових локацій. Протягом грудня та січня тут будуть працювати святковий ярмарок Корпорація подарунків, шоурум українських дизайнерів, фотозони, фудкорти, розваги біля ялинки, резиденція Діда Мороза, найбільший штучний каток України, кафе-театр Київський театр маріонеток, замок крижаних скульптур, сферичний кінотеатр TELEPORT360, контактний зоопарк Animal Park, парк гойдалок, мотузковий парк і багато-багато іншого.


© Зимова Країна на ВДНГ


ЛЬОДОВИКОВИЙ ПЕРІОД НА СПІВОЧОМУ ПОЛІ

Де і коли: з 15 грудня по 30 січня на Співочому полі

15 грудня на території парку Співоче поле відкривається унікальний зимовий фестивальЛьодовиковий період. Гостей парку чекають найдовші снігові гірки Києва для спуску на тюбах, катання на собачих упряжках зі справжніми сибірськими хаскі, контактний зоопарк з цуценятами порід самоїд, хаскі, лайка і маламут, виставка квіткових композицій в кризі, снігові скульптури героїв мультфільму Льодовиковий період, а також зона дитячих атракціонів, фудкорти, п’ять майданчиків з теплими покривалами і гарячим глінтвейном, зимові ярмарки, магазинчики із солодощами, медом, вовняними виробами, оригінальними подарунками та сувенірами. Святковий настрій створять яскраві гірлянди, оригінальні фотозони, велика 18-метрова новорічна ялинка та чарівна музика.


© Льодовиковий період


НОВОРІЧНІ ПРИГОДИ В КРИЖАНОМУ КОРОЛІВСТВІ

Де і коли: з 16 грудня по 14 січня в парку ім. Т. Г. Шевченка

Із середини грудня й аж до Старого нового року в парку ім. Т. Г. Шевченка буде проходити святковий ярмарок Новорічні пригоди в крижаному королівстві, де ви знайдете смачні частування, оригінальні фотозони та веселі активності для дорослих і дітей.


© pexels


МІСТЕЧКО САНТИ

Де і коли: з 16 грудня до 15 січня в Маріїнському парку

У період новорічних свят Маріїнський парк перетвориться на справжню резиденцію Санта Клауса. Тут будуть проходити веселі масові розваги, діти зможуть зустрітися із Санта Клаусом і його помічниками і радісно провести час.


© Pexels


КАЗКИ СТАРОГО ПОДОЛУ

Де і коли: з 26 грудня по 9 січня на Контрактовій площі

На Контрактовій площі (сквер біля пам’ятника Петру Сагайдачному) будуть діяти святковий ярмарок, парк казкових скульптур і атракціонів та льодова ковзанка.


© Pexels


CAROL-FEST

Де і коли: з 23 грудня до 14 січня в Центральному парку культури і відпочинку Києва

В рамках фестивалю Carol-fest для всіх охочих в Хрещатому парку на майданчику біля арки Дружби Народів буде працювати Новорічний DJ-базар і відбудеться Українська коляда в Міському саду, на території, прилеглій до Літньої естради.


© Pexels


НОВОРІЧНА КАЗКА В ПАРКУ КИЇВСЬКА РУСЬ

Де і коли: з 16 грудня по 16 січня в парку Київська Русь

Напередодні та під час новорічних і різдвяних свят в Стародавньому Києві працюватиме резиденція Діда Мороза, де можна буде покласти свого листа в Чарівну скриню і влаштувати фотосесію з казковими героями. А 19 грудня головним героєм свята в парку Київська Русь стане Святий Миколай, який привітає дорослих і дітей і подарує їм приголомшливу шоу-програму.

У період фестивалю Новорічна казка театр Стародавнього Києва буде показувати гостям новий авторський спектакль-мюзикл під назвою Казка про Сірого Вовка та Івана-княжича. І діти, і дорослі зможуть не тільки насолодитися виставою, а й стати її безпосередніми учасниками.

У новорічну ніч, 31 грудня, на гостей Парку чекають шоу двійників, подарунки, смачні частування та середньовічні настойки, катання на конях, інтерактивний спектакль Новорічна казка, гумор, веселощі, ігри і новорічна дискотека.


© Парк Київська Русь