Кличко відправив представляти мерію в судах звільненого за брехню з дипломом заступника

22 Грудня 2017 11:36

Мер Києва Віталій Кличко підписав доручення, якими уповноважив свого колишнього заступника Володимира Бондаренко представляти інтереси Київради в судах, незважаючи на те, що раніше з’ясувалося, що Бондаренко підробив свій диплом бакалавра.

Про це повідомляє програма Схеми.

Звільнений чиновник продовжує їздити в мерію на службовій машині і паркується на парковці для співробітників. Цей момент вдалося сфотографувати.

Крім судів, Кличко також уповноважив свого колишнього підлеглого представляти інтереси Київради в Департаменті державної виконавчої служби Міністерства юстиції України.

Нагадаємо, журналісти програми Схеми дізналися, що Бондаренко ніколи не вчився в Львівському національному університеті імені Івана Франка. При цьому чиновник на підставі нібито отриманого диплома бакалавра ЛНУ здобув вищу освіту в Інституті післядипломної освіти Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

31 серпня мер Києва Віталій Кличко його звільнив. Чиновник пропрацював три роки на цій посаді.

Бондаренко відповів, що сам вирішив звільнитися.

У Прокуратурі Києва розповіли, що його справа в суді і в зв’язку з закінченням терміну давності обвинувач просить про звільнення від відповідальності.

http://nv.ua/ukr/ukraine/politics/klichko-vidpraviv-predstavljati-meriju-v-sudah-zvilnenogo-za-brehnju-z-diplomom-zastupnika-2412674.html