Обмін полоненими відбудеться на КПВВ “Майорське”

27 Грудня 2017 11:34

Запланований на 27 грудня обмін утримуваними відбудеться на КПВВ “Майорське”, розташованому біля м. Горлівки Донецької області на лінії розмежування сторін, повідомляє сайт “Громадське ” в середу з посиланням на власні джерела.

За даними видання, з непідконтрольного уряду Луганська вже відправили 16 полонених. З окремих районів Донецької області відправлять 58 полонених, при цьому з колонії в м. Макіївка вже вивезли полонених, але не відомо, чи всіх.

Перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко сподівається, що запланований обмін заручників у середу відбудеться. “Ми бажаємо всім-всім, щоб сьогодні у нас був хороший, вдалий день. Ми переконані, що та складна робота, яку всі сторони провели заради того, щоб це (обмін – ІФ) сталося… вона сьогодні дасть результат”, – сказала вона журналістам у середу в м. Краматорську Донецької області.

“Ми молимося за ті родини, які сьогодні зустрінуть своїх близьких”, – додала І.Геращенко.

Як повідомлялося, раніше І.Геращенко анонсувала, що 27 грудня відбудеться звільнення 74 українців, “ми у рамках звільнення передамо 306 тих, де це дозволяє українське законодавство”.

http://ua.interfax.com.ua/news/general/473092.html