Кияни зупинили автограбіжника власноруч

3 Січня 2018 14:34

У столиці небайдужі перехожі вирішили втрутитися у ситуацію, побачивши, як невідомий підійшов до авто та почав копирсатися під капотом.

До чергового Дніпровського управління поліції надійшов виклик про те, що біля будинку на вулиці Будівельників невідомий намагався викрасти запчастину із автівки. На місце виїхали патруль та слідчо-оперативна група.

За словами начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна, автівка належить місцевому мешканцю, який залишив її на парковці біля свого будинку.

«Затриманний – 40-річний місцевий мешканець, який раніше вже відповідав перед законом за крадіжки. Він прихопив із собою відповідний інструмент, зламав замок на капоті, але, коли почав витягувати акумулятор, його дії побачили свідки та зупинили. Про крадіжку запчастини власник автівки дізнався від патрульних, яким громадяни передали зловмисника», - повідомив Олександр Кузьмін.

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України чоловіка затримали та доставили до територіального управління поліції.

https://socportal.info/2018/01/03/kijani_zupinili_avtograbizhnika_vlasnoruch.html