Медики назвали вид посуду, який провокує рак

23 Січня 2018 08:55

Експерти склали перелік популярних в побуті речей, що сприяють розвитку раку в організмі людини. Перше місце в цьому рейтингу зайняв кухонний посуд, яким користуються практично в кожному будинку.

Про це повідомляє “Народна Правда” з посиланням на medikforum.ru.

Посуд, який  містить поліхлорвініл, що додається для забезпечення потужності і стійкості до плям, є головною загрозою для здоров’я, заявили укладачі рейтингу. Канцерогенний поліхлорвініл, за словами фахівців, також може міститися в складі пакетів для піци, в зубній нитці та багатьох інших предметах повсякденного вжитку.

На другому місці рейтингу – посуд і харчові контейнери із пластику. На думку вчених, при тривалому зберіганні їжі в пластикових ємностях вона може почати вбирати з нього хімічно шкідливі для організму речовини. Наприклад, один з найнебезпечніших компонентів пластика, бісфенол А, впливає на утворення пухлин.

На третє місце дослідники помістили використовувані людьми підсолоджувачі, включаючи сахарин та сорбіт. На четверте – освіжувачі повітря, чиї хімічні речовини також підвищують ризик захворіти на рак.

П’яте місце шокуючого рейтингу зайняли миючі засоби. У них, згідно з даними численних досліджень, присутні кислоти, які завдають шкоди очам, шкірі і внутрішнім органам.

Нагадаємо,  фахівцями WebMD (найбільший американський портал по темі охорони здоров’я та одночасно спільноти лікарів) були зібрані кілька симптомів, які пов’язані з онкологією. Людина може не здогадуватися, що чимось хворіє, але організм кожен раз подає їй різні сигнали.

Раніше також повідомлялося, що американські вчені зробили революційне відкриття, яке дає надію на одужання онкохворим. Вони виявили особливий білок, який здатний запобігти розвитку онкологічних захворювань.

Також раніше повідомлялося, що німецькі медики  зробили дивовижне відкриття – лікувати рак можна за допомогою сперматозоїдів. Вони запропонували використовувати їх в якості “кур’єрів” для доставки препарату доксорубіцину в зону пухлини.

https://narodna-pravda.ua/2018/01/22/medyky-nazvaly-vyd-posudu-yakyj-provokuye-rak/