Після свята пригодиться – Найкращі рецепти коктейлів проти похмілля

1 Січня 2018 07:48

Щоб ранок після святкування Нового року був вдалим, досить зробити один з цих протипохмільних коктейлів!

«Червоні очі»

Після нього гарантовано почуватиметеся краще. Візьміть звичайний пивний келих і налийте в нього 200 мл томатного соку, потім 250 мл світлого пива, після чого додате 1 яєчний жовток. Випивати треба залпом, щоб не встигнути розсмакувати. Гурмани на бажання можуть додати в цей коктейль чорний перець.

«Помаранчеве сонце»

Дуже приємний і навіть смачний коктейль. Змішайте в блендері 200 г свіжого апельсинового соку, 1 лимон і 2 ст. л. меду. Випийте коктейль натще, це допоможе підбадьоритися і позбутися від похмілля за лічені хвилини.

«Класика»

Один з народних і ефективних антипохмільних коктейлів. Змішайте в блендері 100 г огіркового або капустяного розсолу, 100 г свіжого кропу, 100 г морквяного соку і 1 зубець часнику. Випийте за півгодини до їди.

«З перцем»

Збити в блендері 250 г томатного соку, 50 г апельсинового соку, дрібку кайенского перцю і 3 кубики льоду. Цей напій збадьорить краще, ніж кава.

Банановий коктейль

На одну склянку молока візьміть половину банана і столову ложку меду. Перемішатйте всі інгредієнти в блендері і випийте. У банані міститься гормон щастя, а медом від похмілля традиційно лікуються американці. Крім цього, такий коктейль містить вітаміни групи В і калій, які необхідні для відновлення обміну речовин.

«Ранок понеділка»

Цей коктейль здатний розбудити і поставити на ноги будь-кого. У глибокий склянку насипте 3 ч. ложки цукру, залийте 150 мл кефіру, додайте 50 г огірка і 1 ч. ложку кропу. Все це посоліть і поперчіть, змішайте в блендері. Готово!

«Кривава Мері»

Горілка, лимон, сіль, перець і томатний сік буквально воскресять після бурхливого святкування. Не дарма «Криваву Мері» вже 100 років вважають найкращими ліками від похмілля.

http://transkarpatia.net/transcarpathia/social/92055-pslya-svyata-prigoditsya-naykrasch-recepti-kokteylv-proti-pohmllya.html