Позбутися жиру на животі допоможуть ці три природні продукти

29 Січня 2018 09:45

Ожиріння – дуже поширена проблема у всьому світі. Які продукти треба вживати, що позбутись набридливо жиру на животі, пише zdorovia.com.ua

1. Часник Часник допоможе вам зменшити жир на животі. Це пов’язано з високим вмістом аліцину, хімічної речовини, яка допомагає вивести з організму “поганий” холестерин (LDL). Аліцин також зупиняє накопичення жиру. Вам потрібно їсти лише два зубчики часнику вранці, кожен день, щоб отримати позитивний ефект і зменшити жир на животі.

2. Мигдаль Мигдаль допоможе вам спалювати жир за рахунок зниження рівня холестерину. Цей горіх багатий клітковиною і триптофаном, які змушують нас швидше відчувати себе ситими і, таким чином, допомагають уникнути переїдання. Крім того, високий вміст білка робить мигдаль незамінним продуктом для розвитку м’язової маси, а ще він покращує травлення і кишковий транзит. Звичайно, варто мати на увазі, що мигдаль це висококалорійна їжа. В ідеалі, варто їсти не більше 25 грамів.

3. Огірок Цей овоч дуже корисний для нашої шкіри, здоров’я очей і допомагає прискорити втрату ваги. Огірки багаті клітковиною і змушують нас швидше відчувати насичення. Вони вирізняються високим вмістом води і тому в них майже немає калорій. Один огірок містить близько 45 калорій, що робить його ідеальною їжею, коли ми хочемо зменшити жир на животі.
http://expres.ua/news/2018/01/25/281789-pozbutysya-zhyru-zhyvoti-dopomozhut-ci-try-pryrodni-produkty