Питання “Інтеру”: може досить поваліїв з куйками та іншої Лабуди?!

2 Січня 2018 14:01

Член Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів та активіст Громадянського руху “Відсіч” Сергій Оснач розповів, навіщо телеканал “Інтер” запрошував на новорічний концерт артистів-запроданців.

У колонці для “Радіо Свобода” Оснач розписав, що мета новорічної провокації на “Інтері” – посіяти розчарування і недовіру до української держави.

“Мета новорічної телепровокаціі – деморалізіровать патріотів і посіяти розчарування і недовіру до держави, підтримати і мотивувати проросійських і прорадянських громадян, продемонструвати слабкість держави, відсутність волі до боротьби із засиллям рашістів, знецінити закон і примусити державу до поступок, щоб повернути на екрани ще більше рашистів, досягти таким чином легітимації їх позиції, сприяти русифікації і утримувати Україну в полоні “загальних” культурних цінностей, домогтися капітуляції України перед “російським миром”, – написав автор.

Відзначимо, що на “Інтері” відбувся новорічний концерт за участю багатьох українських артистів, які гастролюють в Росії під час війни: Софія Ротару, яка нещодавно отримала у Москві музичну нагороду з рук одіозної представниці МЗС РФ Марії Захарової, Ані Лорак, яка виступала на святкуванні 320-річчя російського військово-морського флоту, Таїсія Повалій, Світлана Лобода, Віталій Козловський та Alekseev.

Крім того, 31 грудня в ефір телеканалу пустили кілька фільмів за участю російських акторів, які публічно заявляли про прихильність путінському режиму, підтримували анексію Росією Криму або бойовиків на Донбасі.

https://politeka.net/ua/news/562920-prorosijski-provokatsiyi-intera-poyasnili-ukrayintsyam/