У Києві випав сніг: пробки 9 балів, обурення киян і обіцянки влади

17 Січня 2018 13:21

Через сильний снігопад столиця вже зранку стала в пробках. Станом на 12:00 вони сягнули 9 балів.

Про це свідчать дані сервісів videoprobki.ua і Google maps.

Зокрема, складно проїхати в центрі міста. У пробці в обох напрямках стоїть бульвар Шевченка.

Рух ускладнено на вулицях Саксаганського, Володимирській, Пушкінській, Хрещатик, Великої Житомирської і Набережно-Хрещатицькій вулиці.

Також ускладнено рух на бульварі Дружби Народів у напрямку мосту Патона.

На мостах через Дніпро відзначаються “тягучки” у напрямку лівого берега.

Затори утворилися на транспортних розв’язках в районі метро Дарниця і метро Лівобережна.

Мешканці столиці в соцмережах висловлюють невдоволення столичною владою у питанні прибирання столичних вулиць.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наприклад, міністр закордонних справ Павло Клімкін обурений бездіяльністю влади Києва з прибирання снігу на дорогах, про що він написав у мікроблозі Twitter.

“Проїхав по місту. Жодної одиниці спецтехніки, яка б прибирала сніг, не побачив. Напевно, прогноз погоди для мерії (столиці) під грифом конфіденційності”, – зіронізував він.

https://twitter.com/PavloKlimkin/status/953544763612987392?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fukranews.com%2Fua%2Fnews%2F541895-u-kyyevi-vypav-snig-probky-9-baliv-oburennya-kyyan-i-obicyanky-vlady

У свою чергу, столична влада запевняє, що задіяла 260 одиниць спецтехніки комунальної корпорації “Київавтодор” та 120 одиниць техніки житлово-експлуатаційних організацій для прибирання снігу в ніч на середу.

“Станом на 9:00 17 грудня на автошляхах столиці працює 260 одиниць спецтехніки і 50 бригад ручного прибирання. Кількість техніки планується постійно збільшувати у разі погіршення погодних умов. Крім того, всі дорожньо-експлуатаційні підприємства забезпечені достатньою кількістю посипальних матеріалів та готові до роботи в цілодобовому режимі. Також з 6:00 у дворах міста працюють 3,8 тис. робітників від комунальних житлово-експлуатаційних дільниць. Задіяно 120 одиниць техніки для розчищення дворів житлових будинків”, – запевняє КМДА.

https://ukranews.com/ua/news/541895-u-kyyevi-vypav-snig-probky-9-baliv-oburennya-kyyan-i-obicyanky-vlady