В Одесі поліція застрелила скажену тварину

20 Січня 2018 08:54

Стрілянину в Одесі влаштував проросійський активіст Валентин Дорошенко. Про це РБК-Україна повідомив радник голови управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

“Валентин Дорошенко застрелений поліцією”, – заявив він.

Також убито його спільника, самим Дорошенко, за версією поліції. Поранені троє поліцейських, один з них – важко поранений. Також поранений один цивільний.

Крім того, Форостяк додав, що в ході спецоперації на місці стрілянини в Одесі були затримані 2 людини.

Відзначимо, за інформацією місцевих ЗМІ, 57-річний Валентин Дорошенко називав себе членом “партії Сталіна” і лідером об’єднання ЗУБР (“За Україну, Білорусь і Росію”), в 2010 році він намагався балотуватися в мери Одесси. Дорошенко з кінця 2013 року переховувався від поліції через участь в спробі штурму райвідділу міліції, де перебував затриманий нардеп Ігор Марков.

202

Поліція розшукувала Дорошенка за правопорушення передбачене ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганські дії з застосуванням вогнепальної зброї).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті стрілянини в Одесі загинули дві людини.

Відзначимо, стрілянина в центрі Одеси сталася сьогодні у другій половині дня. За інформацією правоохоронців, поліція встановила місце знаходження Дорошенка, який знаходився в розшуку, і приїхала його затримати. Дорошенко чинив озброєний опір, в ході якого були поранені 3 правоохоронців. Співробітники поліції, які приїхали за викликом в якості підмоги, ліквідували Дорошенка. На даний момент на місці стрілянини в Одесі тривають слідчі дії, поліція виявила в квартирі зловмисника вхід в катакомби, де зберігався арсенал зброї.

https://www.rbc.ua/ukr/news/strelbu-odesse-ustroil-prorossiyskiy-aktivist-1516383282.html