Вище нуля та майже без опадів: якою буде погода на різдвяні свята

4 Січня 2018 10:18
Синоптики обіцяють на Різдво суху та теплу погоду.

Український гідрометцентр обіцяє на різдвяні свята 6-8 січня 2018 року плюсову температуру та суху погоду майже по всій Україні, повідомляється на сайті центру.

Так, після кількох днів дощів 5 січня на більшій частині території України, окрім західних та північно-східних областей, встановиться суха погода з проясненнями.

На Святвечір 6 січня буде сухо по всій Україні, окрім Чернігівської та Сумської областей. Температура повітря у Києві вдень буде до +5, на заході – місцями до +9, на півночі – до +4, на сході також до +4, на півдні – до +11, у центрі – до +5.

Скріншот
Скріншот

На Різдво 7 січня дощитиме лише на сході країни, на решті території буде сухо. При цьому збережеться плюсова температура: у Києві до +7, на заході, півночі та в центрі також до +7, на сході до +6, на півдні – до +8.

Скріншот
Скріншот

У понеділок, 8 січня, який також буде вихідним, синоптики обіцяють суху погоду по всій країні, проте з невеличким зниженням температури. Так, у Києві температура повітря знизиться до -1, на заході до -2, на півночі до -3. На сході та півдні втримається плюсова температура – до +5.

Скріншот    https://pogoda.unian.ua/news/2330089-vishche-nulya-ta-mayzhe-bez-opadiv-yakoyu-bude-pogoda-na-rizdvyani-svyata-infografika.html