Активісти вимагають у влади Києва прибрати намети з Грушевського

1 Лютого 2018 16:20
Активісти громадського руху “Чисте місто” звернулися до влади Києва з вимогою звільнити проїжджу частину вулицю Грушевського від незаконних споруд, якими вони вважають намети прихильників екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі.

Про це заявив активіст громадського руху “Чисте місто” Євген Литвинюк під час прес-конференції у четвер, 1 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Разом зі однодумцями ми неодноразово зверталися до учасників мітингів на Грушевського з проханням звільнити вулицю, не перешкоджати проїзду громадського транспорту та руху громадян. Але вони не відреагували на наші прохання належним чином, а натомість почали ображати… Ми вирішили офіційно звернутися до мера Києва Віталія Кличка з приводу того, щоб він посприяв у звільненні проїжджої частини від безладу цих, як вони себе називають, захисників демократії”, – сказав Литвинюк.

Звернення на ім’я мера Києва активісти зареєстрували 23 січня, а незабаром мають намір також оприлюднити відповідну електронну петицію на сайті Київської міської державної адміністрації.

За словами активістів, по вулиці Грушевського розташовано близько 20 наметів, в яких проживають не більше тридцяти мітингувальників.

Як повідомляв Укрінформ, з 7 жовтня 2017 року під стінами Верховної Ради, зокрема по вулиці Грушевського та в Маріїнському парку, тривають мітинги прихильників колишнього голови Одеської ОДА та лідера “Руху нових сил” Міхеїла Саакашвілі.

https://www.ukrinform.ua/rubric-society/2394297-aktivisti-vimagaut-u-vladi-kieva-pribrati-nameti-z-grusevskogo.html