АнтиРева: в Києві ветеранські організації виступлять проти Міністра соцполітики

13 Лютого 2018 12:35

В Києві активісти ряду громадських та ветеранських організацій планують вийти на мітинг проти злочинних схем у Міністерстві соціальної політики України.

У середу, 14 лютого, громадські активісти та представники ряду ветеранських організацій планують провести мітинг, спрямований проти злочинних схем у Міністерстві соціальної політики України. Зокрема, організатори заходу вимагатимуть скасування постанови міністерства за номером 176 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку громадських об’єднань ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з відзначення святкових, пам’ятних та історичних дат”. Про це організатори мітингу під назвою “АнтиРева” повідомляють на сторінці в Facebook.

“Ми проти схем пиляння бюджету. Ми вимагаємо скасування ганебної постанови 176 – непрозоре виділення коштів ветеранським організаціям. Ця постанова дає можливість красти мільйони гривень бюджету та витрачати їх на сепаратистські заходи, як то акції “Безсмертний полк”. Міністерство соціальної політики дає можливість красти кошти під виглядом дотацій для ветеранських та громадських організацій. Створюються свої фейкові псевдо-громадські ГО для розкрадання бюджету. Міністр РЕВА про все це знає”, – наголошують організатори.

У мітингу, який відбудеться 14 лютого о 10:00 ранку під будівлею Кабміну, візьмуть участь ряд ГО, зокрема “Рада Волонтерів при Міністерстві оборони України”, “Київська міська спілка ветеранів АТО”, “Спілка Учасників, Ветеранів та Інвалідів АТО”.

http://kievtime.com/vlast/antyreva-v-kyyevi-veteranski-organizatsiyi-vystuplyat-proty-ministra-sotspolityky/