Кущі у формі плашок: на ВДНГ з’явиться зелений парк майбутнього

14 Лютого 2018 11:45

 На ВДНГ з’явиться сучасний ландшафтний парк. Про це повідомляє прес-служба виставкового центру.

Вже цього року центральна частина ВДНГ почне перетворюватись на сучасний публічний простір із зеленими насадженнями та розвиненою інфраструктурою. А у столиці з’явиться концептуальний парк площею у 1,5 гектари.

– Конкурс ландшафтних проектів тривав з 7 грудня 2017 року до 12 січня 2018 року. За цей час надійшло 7 пропозицій від конкурсантів, серед яких і було обрано переможця. Ним стала компанія V POLE DESIGN, – розповідає прес-служба.

  Дизайнери намагились сфокусуватись на зручності для відвідувачів, створенні активностей для людей різного віку та зробили акцент на великих зелених зонах.

 – Переможцям вдалось креативно підійти до адаптації фірмового стилю ВДНГ та поєднати його із дизайном майбутнього парку. Концепція розроблена навколо фірмових плашок ВДНГ. Їх збираються перетворити у місця для сидіння, майданчики для активного та пасивного відпочинку, елементи освітлення. У формі плашок творці проекту обіцяють зробити навіть кущі, мощення пішохідних доріжок та арт-об’єкти, – пишуть на сайті.

https://vechirniykiev.com.ua/news/kushchi-u-formi-plashok-na-vdnh-z-yavyt-sya-zelenyy-park-maybutn-oho