МИКОЛА ТОМЕНКО ВІДВІДАЄ БЕРДИЧІВ

16 Лютого 2018 09:00

Голова партії “Рідна країна” Микола Томенко 16 лютого відвідає місто Бердичів. В рамках акції “Рідна країна – безпечна країна” в дитячій бібліотеці міста відбудеться нагородження переможців корисними призами та флайтерами – світловідбиваючими підвісками, які яскраво світяться у променях автомобільних фар і служать для підвищення видимості пішоходів, велосипедистів, дитячих колясок тощо на дорозі у темний час доби та працюють за принципом дорожніх знаків, відбиваючи світло автомобільних фар та роблячи пішохода помітним для водія на відстані до 400 м.

Нагадаємо, що «Рідна країна – безпечна країна» – це соціально-просвітницький проект, який має на меті нагадати українським школярам про дотримання правил дорожнього руху та допомогти убезпечити їхнє життя.

З цією метою «Рідна країна» спільно з Національною бібліотекою України для дітей у вересні оголосили про проведення конкурсу малюнків для школярів 1-4 класів на тему «Рідна країна — безпечна країна: Як треба поводитись на дорогах».

Також, Микола Томенко, як ініціатор Всеукраїнської акції “7 чудес України: історичні міста та містечка”, презентує фільм про туристичні цікавинки міста. Допрем`єрний показ відбудеться в Центральній міській бібліотеці.

Нагадаємо, що переможцями акції за сумою результатів Інтернет-голосування та анкетування експертів Оргкомітет визначив такі міста-переможці в акції «7 чудес України: історичні міста та містечка» (ЗА АБЕТКОЮ):

Крім того, Оргкомітетом було визначено три спецномінації для міст, що мають значний туристичний потенціал і зацікавленість місцевої громади у розвитку своїх населених пунктів. Спецномінаціями відзначено:

https://ridna.in.ua/2018/02/14/mikola-tomenko-vidvidaye-berdichiv/