Покоління змін: в Києві пройде конференція щодо результатів реформ протягом 25-річної співпраці України та США

7 Лютого 2018 11:05

8 лютого в колонній залі КМДА відбудеться конференція “Покоління змін: результати 25-річної співпраці України та США за участі IVLP випускників”. В ній візьмуть участь провідні політики, державні діячі, дипломати, бізнесмени, журналісти та аналітики країни.

Захід організовують: асоціація Digital Ukraine, IVLP Alumni Україна, PR Assistant agency, Міжнародний центр Балтійсько-Чорноморських досліджень та консенсусних практик.

“Офіційна дружба між Україною та США триває вже понад чверть століття. За цей час були не лише встановлені дружні тісні взаємовідносини між двома державами, але й з’явилось ціле покоління молодих лідерів України, що обмінювалися знаннями та кращими практиками із західними партнерами”, – йдеться в повідомленні організаторів.

Конференція “Покоління змін” проводиться з метою консолідації лідерів громадської думки, які в різні роки незалежності стали випускниками американської урядової Програми “Міжнародних відвідувачів-лідерів” – IVLP (International Visitor Leadership Program). А також для зміцнення ділових контактів, ретроспективного аналізу реформ України в рамках 25- річної співпраці двох держав і обговорення подальших економічних та соціальних змін.

Спікерами заходу стануть відомі випускники американської урядової Програми “Міжнародних відвідувачів-лідерів” IVLP, серед яких народні депутати України а також бізнесмени, дипломати, популярні медіа персони.

Конференція проводиться за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США, наголосили організатори.

https://gazeta.ua/articles/kiev-life/_pokolinnya-zmin-v-kiyevi-projde-konferenciya-schodo-rezultativ-reform-protyagom-25richnoyi-spivpraci-ukrayini-ta-ssa/819157