Буддійські священики говорять, що щоденне споживання цього соку може допомогти в лікуванні раку і інших серйозних захворювань.
Речовини, які містить цей сік дуже корисні для здоров’я. Відомі вже давно в народній медицині корисні властивості соку картоплі йдуть врозріз з популярними знаннями про те, що його не можна споживати сирим.
Насправді це помилка, тому що сира картопля надзвичайно корисна і сприятлива для нашого здоров’я. Крім того, ми повинні згадати, що слід очистити картоплю перед приготуванням соку, оскільки у верхньому шарі містяться токсини.
Те, що насправді отруйно в картоплі, – це зелений колір бульби. Небезпека полягає в соланіні, токсині. Тому такі бульби краще не споживати.
Картопляний сік є прекрасним природним засобом для лікування гастриту і виразки шлунку, одних з найпоширеніших захворювань на сьогодні. Вживання всього 1 столової ложки розбавленого соку водою за годину до їжі, чинитиме цілющу дію на увесь організм.
У терапії лікування виразки і гастриту, щоденне вживання картопляного соку рекомендується натщесерце, за півгодини до обіду і перед вечерею.
Картопляний сік сприяє зниженню рівня цукру в крові і лікуванню захворювань легких і дихальних шляхів, навіть в дуже складних випадках.
Буддійські священики говорять, що щоденне споживання картопляного соку може допомогти в лікуванні раку і інших серйозних захворювань.
Ефективність цього соку у боротьбі з раком поступово доводиться в наукових дослідженнях. Крім того, якщо ви відчуваєте слабкість або втому, то картопляний сік з додаванням морквяного і яблучного соку допоможуть вам бути в хорошій формі впродовж усього дня.
Як приготувати сік:
Приготування картопляного соку дуже просте. Спочатку ретельно промийте картоплю, потім видалите шкірку, потім подрібнити і процідити рідину.
Крім того, ви можете зробити картопляний сік в сокочавилці.
Завжди вживайте свіжий сік, і для поліпшення смаку ви можете додавати фрукти і овочі по вашому вибору.
http://www.terrawoman.ua/ua/health/health_news/potuzhniy_metod_vid_gastritu_i_yazvi/comentar