ТОМЕНКО ПОЯСНЮЄ: ЯК “ЛЮБІ ДРУЗІ” ПОРОШЕНКА “ШАТУН-2” ПРОГОЛОСИЛИ.

27 Лютого 2018 10:02

Ще не встигли вщухнути дискусії про загрозу українській державності від пропутінської спецоперації “Шатун”, як “любі друзі” Порошенка розпочали реалізацію власного проекту проведення дострокових парламентських виборів-2018.
Чому саме тепер команда Президента взялася за впровадження, інформаційного зкритикованого ними ж, подібного сценарію “Путіна” від опозиції.
ДІАГНОЗ,
За останніми соціологічними дослідженнями Порошенко має в першому турі – 13-16 відсотків підтримки, у другому – 23. А це означає,що “віруючих” у другий термін Порошенка все менше і менше. За таким обставин Гройсман категорично відмовився очолити “безголову” партії БПП, а “побратими” з НФ виставили такий перелік вимог за свою підтримку Порошенка-2, що й така посада Президента не потрібна.
“ШАТУН-2″
Ситуація вимагала не стандартних рішень і тому було ухвалено розпочати спецоперацію ” Шатун-2″:
– створити інформаційні, політичні та правові передумови для проведення дострокових парламентських виборів на ДІЮЧІЙ ВИБОРЧІЙ СИСТЕМІ З МАЖОРИТАРНОЮ СКЛАДОВОЮ В ЛІТНІЙ ПЕРІОД ( ВАРІАНТИ ( 19 або 26 серпня 2018 року).
Задум, як каже наш народ, простий як двері:
КОНЦЕНТРАЦІЯ АДМІНСТРАТИВНОГО ТА МЕДІЙНОГО РЕСУРСУ на нинішніх 198 округах та “закріплення” за братськими “опозиційними” партіями своїх кураторів та фінансистів. Для прикладу, Ахмєтов вже почав виконувати це завдання у випадку з Радикальною партією.
Медійна робота теж триває невпинно. До нового ресурсу”любих друзів” щойно додалося вже колишнє радіо “ЕРА”.
Пародоксально, а можливо й об”єктивно, що головною рушійною силою Порошенківського “Шатуна-2″ стала група не лише бізнес-партнерів як то Кононенко-Березенко і К., а й так звана нинішня” УНЛ-лотерейна” мафія ( ЗМІ називають творцями монополізованої мережі грального бізесу УНЛ Третякова, Ложкіна, Загорія..)
ОПОНЕНТИ.
У проекту “Шатун-2” головними опонентами є Гройсман, Аваков, Яценюк і Парубій. Вони розуміють, що в цій дочасній парламентській грі вони втрачають все або майже все.
Західні партнери влади теж не радісно зустрінуть ідею дочасних виборів без зміни виборчого законодавства та гарантій демократичності під час їх проведення.
В непростій ситуації реальна опозиція (БЮТ, Самопоміч, Громадянська позиція,Свобода, РНС…) які ще два роки тому підтримували ідею дострокових виборів і нині мають запропонувати власну версію дій.
ПРОГНОЗ.
Вірогідність реалізації сценарію дострокових виборів від “любих друзів” Порошенка нині менше 50 відсотків.
Проте, якщо “вірні партнери” БПП по владній коаліції і Гройсман принципово не повернуться до участі в альтернативному проекті “Порошенко – єдиний кандидат в Президенти від влади”,то “Шатун-2” може стати цілком реальним.
П.С. Пропозиції про спільні дії української опозиції за умов проведення дочасних парламентських виборів від нашого Громадського руху “Рідна країна” згодом…

https://www.facebook.com/m.tomenko?hc_ref=ARTIgIKv9tQyrUnv5rcIG7bbl2ffnRE8COPscmdWQjb–Jvo_Y6yosUDrjqI8tCFG68&fref=nf