Томенко пояснив, чому пішов із посади радника Президента Порошенка

14 Лютого 2018 08:15

Коли Порошенко взяв у політику людей російського світу, починаючи з Ложкіна і закінчуючи Гонтаревою, або своїх друзів по бізнесу, то мені соромно було бути у такій команді.

Про це в ефірі програми Vox populi (19.15 – 20.00 на телеканалі ZIK) заявив політик та громадський діяч Микола Томенко.

Відповідаючи на питання глядача, чому Микола Томенко більше не працює на посаді радника Президента Порошенка, гість програми заявив, що із Порошенком у нього була коротка біографія.

«Через що я пішов із посади радника Президента? Працював я там на громадських засадах. Я ніколи не був ні членом партії Порошенка, ні кабінетів не мав, ні зарплати не отримував. А пішов я через рік після того, як Порошенко та його команда фактично відмовилися виконувати свої передвиборчі обіцянки»,– заявив Микола Томенко.

Громадський діяч пригадав, що разом зі своєю командою чинний Президент України обіцяли піднести національну економіку, соціальну політику та захистити український світ.

«Але коли Порошенко взяв у політику людей російського світу, починаючи з Ложкіна і закінчуючи Гонтаревою, або своїх друзів по бізнесу, то мені соромно було бути у такій команді», – заявив Микола Томенко.

Політик наголосив, що залишивши посаду радника Порошенка він втратив мандат, але зберіг свої переконання і совість.

https://zik.ua/news/2018/02/13/tomenko_poyasnyv_chomu_pishov_iz_posady_radnyka_prezydenta_poroshenka_1265065