Три ефективні засоби від високого тиску

23 Лютого 2018 13:00

Повністю очистити судини, зміцнити і поліпшити їх еластичність допоможе цей рецепт!

Підвищений артеріальний тиск – цей дуже небезпечний стан, він згубно впливає на здоров’я артерій, тому що вони втрачають гнучкість і кров не може вільно циркулювати.

Причини можуть бути дуже різноманітними, але найчастіше це пов’язано з надміром холестерину і жиру, оскільки це робить кров густішою. Таким чином серце повинно працювати з більшою інтенсивністю.

Крім того, стрес і занепокоєння збільшують частоту серцевих скорочень, тому кров запускається з більшою силою, ніж треба.

Не дивно, що це безпосередньо пов’язано з такими серйозними ризиками, як інфаркт міокарду і інсульт.

Поліпшити кровообіг, понизити тиск і очистити посудини вам допоможе часник.

Часник містить алліцин. Його гіпотензивна цінність вражає, хоча вона працює тільки, якщо ми їмо його в сирому вигляді оскільки при зміні температури його молекулярна структура змінюється.

Якщо часник змішувати сечогінними продуктами і з продуктами, багатими антиоксидантами. Таким чином, ви зможете усунути все, що потовщує стінки судин, робить кров густішою і одночасно зміцнити артерії.

Часниковий порошок

Народні цілителі використовують цей метод дуже часто. Головна перевага полягає в тому, що ви можете приймати часник без дискомфорту від запаху. Насправді, багато людей, відмовляються їсти цю цілющу їжу саме з цієї причини.

Часниковий порошок можна використовувати у вигляді солі. Регулярне застосування часнику допоможе нормалізувати підвищений тиск і запобігти розвитку гіпертонії.

Часник з оливковою олією

Серед натуральних продуктів для лікування високого кров’яного тиску це ідеальне поєднання. Омега-3 жирних кислоти в оливковій олії роблять артерії гнучкішими, що також допомагає понизити кров’яний тиск.

Цілісний часник

Просто натщесерце ковтайте зубчик часнику, як пігулку і ви понизите артеріальний тиск.

Цей варіант підходить не усім, тому будьте обережні.

На додаток до використання цих натуральних продуктів для зниження високого кров’яного тиску бажано робити серцево-судинні вправи, такі як ходьба.

Це сприяє циркуляції крові, а також спалюванню жиру, що утрудняє роботу вашого серця.

http://www.terrawoman.ua/ua/health/health_news/3_efektivni_zasobi_vid_visokogo_tisku/comentar