Вперше в історії Київ добивається ліцензії на трансляцію матчів Ліги чемпіонів на вуличних локаціях

12 Лютого 2018 14:20

Київ вперше за всю історію проведення Ліги чемпіонів веде перемовини з УЄФА щодо отримання ліцензій на трансляцію змагань на різних локаціях для публічного перегляду. Тому, що численні вболівальники, які приїдуть до Києва спостерігати за боротьбою улюблених команд, не зможуть потрапити на стадіон. Під час Чемпіонату Європи такі великі екрани стояли на площах столиці. «Тому наразі ми робимо все можливе, щоб організувати безпечний і високоякісний перегляд футбольного матчу», – анонсував подію перший заступник глави КМДА Микола Поворозник, передає прес-служба КМДА з посиланням на на телеканал «NewsOne».

У зв’язку з тим, що День Києва та фінал Ліги чемпіонів проводитимуться в один час, ми очікуємо велику кількість гостей, за попередніми оцінками – це близько 200 тисяч осіб, – зазначив Микола Поворозник.

За його словами, першочергова увага буде приділена благоустрою центральної частини міста, тож із настанням перших теплих днів уже розпочнуться відповідні роботи. Міська влада подбає про насичену культурну програму для гостей столиці.

Ми оновимо Пейзажну алею, запропонуємо новий вигляд Андріївського узвозу, зокрема, облаштуємо Алею художників. У цьому напрямі триває плідна співпраця з місцевими мешканцями та громадськими організаціями, тому жодних протистоянь після цих змін точно не буде, – наголосив Микола Поворозник.

https://vechirniykiev.com.ua/news/vpershe-v-istorii-kyiv-dobyvayet-sya-litsenzii-na-translyatsiyu-matchiv-lihy-chempioniv-na-vulychnykh-lokatsiyakh