Зимовий Київ у Індонезії…

18 Лютого 2018 15:00

У столиці Індонезії Джакарті відкрилася художня виставка “Київ взимку” українських художників Костянтина Скритуцького і Федора Баландіна.

Як розповів сам Федір Баландін, церемонія відкриття виставки пройшла 15 лютого в приміщенні Національного музею “MONAS”, найпрестижнішої виставкової локації Джакарти. Виставка складається з двох частин – фотографій знаменитих скульптур творчого дуету на Пейзажній Алеї в Києві і авторських керамічних фігур, які є основою арт-об’єктів знаменитої “Пейзажки”. Ідея проведення заходу належить Послу Індонезії в Україні Юдді Кріснанді.

На заході також був присутній віце-губернатор Джакарти Сандіага Уно. У своїй промові він особливо наголосив на важливості культурних зв’язків між Україною та Індонезією і величезній перспективі туристичного, торговельного та освітнього співробітництва. У свою чергу куратор проекту і засновник “Індонезійського Будинку в Україні” Федір Баландін пообіцяв нові гучні мистецькі проекти, зокрема, Київський фестиваль індонезійської культури в серпні 2018 року.

https://kiev-ukr.segodnya.ua/kother/v-stolice-indonezii-otkrylas-vystavka-kievskih-hudozhnikov-1114915.html