5 засобів для позбавлення від нежитю

15 Березня 2018 14:00

Кожна людина страждає від закладеності носа в якийсь момент свого життя. Це може бути пов’язано з синусовою інфекцією або застудою.

Поразка вірусом або бактеріями призводить до запалення і набряку слизової оболонки носоглотки, що у свою чергу блокує проходи в носі і значно утрудняє дихання.

Для повного полегшення дихання і очищення носа вимагається близько 1-2 тижнів, але якщо ви хочете, якнайшвидше очистити ніс і позбавитися від запалення і набряку, то ви можете скористатися наступними методами:

1. Яблучний оцет: якщо оцет вживається регулярно, то синусит триває не більше 4 днів. Кількість, яку треба вживати, повинна складати 1-2 столових ложок в день, не більше.

Яблучний оцет настільки сильний, що його не можна недооцінювати. Він багатий антиоксидантами, вітамінами, мінералами і клітковиною При вживанні його в сирому і нефільтрованому вигляді, яблучний оцет не залишить ніяких симптомів захворювання, а ваша імунна система отримає величезну користь.

Рецепт!

Інгредієнти:

½ склянки води.
1-2 столових ложки яблучного оцту (сирого і нефільтрованого).
½ столової ложки сирого меду.
Щіпка кайенського перцю.
1 чайна ложка лимонного соку.

Підготовка:

Спочатку закип’ятіть воду, а потім з’єднайте її з яблучним оцтом. Змішайте мед з кайенським перцем і додайте в суміш, і нарешті, додайте лимонний сік. Все ретельно перемішайте і випийте.

Вживайте цей засіб 1 раз на день, поки не відчуєте полегшення від болю в грудях.

2. Куркума: містить куркумін, який має протизапальні властивості. Ви можете додавати куркуму у свою їжу і позбавлятися від будь-яких запалень, які у вас є.

3. Промивання сольовим розчином: для деяких людей це може бути незручно, але це дуже ефективний метод. Просто розчиніть сіль в теплій воді і промийте цією рідиною ніс.

4. Олія орегано: якщо у вас є проблеми з синусом, це одно з кращих рішень. Подихайте парами цієї олії і ви позбавитесь від закладеності носа.

5. Пара: щоб очистити носовий прохід вам треба закип’ятити воду, додати трохи олії евкаліпта або олії орегано, схилитися на ємністю з водою і подихати цими випарами.

http://www.terrawoman.ua/ua/health/health_news/5_zasobiv_dlya_pozbavlennya_vid_nezhityu/comentar