Де у Києві відсвяткувати День Святого Патрика: топ-5 «зелених» подій

15 Березня 2018 23:34
15.03.2018
Де у Києві відсвяткувати День Святого Патрика: топ-5 «зелених» подій

Вже скоро Київ перетвориться в справжнє смарагдове містечко і своєрідний філіал Ірландії! Гучні гуляння, зелене пиво, фолькові вечірки, незвичне вбрання, костюмовані забіги та накладні вуха – все це День Святого Патрика. Можна позеленіти від радості.

Тож, ми зібрали топові події на 17 березня, що не залишать вас байдужими!

 

  • Зелене пиво у ірландському пабі

Для киян влаштують яскраву вечірку в ірландському стилі з зеленим пивом, конкурсами, подарунками і, звичайно, традиційними фольком. До того ж, ви матимете можливість потрапити на майстер-клас з ірландських танців та дискотеку.

 

Де: вулиця Раїси Окіпної, 4; паб-пивоварня «To Dublin»

Коли: 17 березня, початок о 20:0

Вартість: депозитна система столів від 300 грн / чол.

 

  • St. Patrick’s RunDay 2018

На Оболонську набережну увірветься костюмований забіг, присвячений веселому та яскравому ірландському святу – Дню Святого Патрика. Море позитивних емоцій та приємні подарунки обіцяють усім учасникам,  а тим, хто прийде у зеленому – особливе заохочення.  Після забігу та розподілу лепреконських подарунків, киянам влаштують святковий сніданок. Наливатимуть  ізотонік! Собачок та лепреконів також запрошують. Тож гайда на 5 кілометровий забіг у прекрасній локації Києва.

 

Де: проспект Героїв Сталінграду, 20а; біля Оболонської набережної

Коли: 17 березня з 9:30 по 11:00

Вартість: вхід вільний після обов’язкової реєстрації

 

  • Середньовічний рок у День Святого Патрика

Гурт FRAM грає монументальний середньовічний рок з волинками, виконує пісні кельтів, вікінгів, лицарів і…  Раммштайн. Весь цей старий добрий рок для тих, кому від 7 до 700 років. Адже ця музика – історія свободи, розказана мовою стародавнього інструменту – волинки. Це полум’я нестримної радості і місячні сутінки таємничої печалі –  це нестримний танок часу, до якого запрошують долучитись киян.

 

Де: вулиця Богатирська, 25; «Docker Pub»

Коли: 17 березня з 21:00 по 0:00

Вартість: від 125 до 1050 грн.

 

  • Ірландське свято з латиноамериканським  духом свободи

Паб «Che Guevara» на Подолі ви знайдете по червоному фасаду. Тут панує  присмак латиноамериканської  безтурботності. Культурний простір «На Грані Фолка», що об’єднує в собі любителів музичної, пісенної і будь-якої іншої творчості, організує концерт ірландської музики. В програмі: Міка Чуєв (гітара, губна гармоніка), Михайло Качалов (Фідель), Мартін Няга (віолончель) та ведучий Міка Чуєв.

 

Де: вул. Верхній Вал, 66а; паб «Che Guevara»

Коли: 17 березня, з 20:00 по 23:00

Вхід вільний

  • Вечірка у Темного Патрика

Темний Патрик  запрошує втілити бажання: кожен хто хоче справжньої музики – отримає музику, кожен хто хоче натанцюватись донесхочу – матиме нагоду.  А кому треба чогось міцнішого для хоробрих вчинків – пиво та віскі на будь-який смак. І все це на ірландсько-шотландській танцювальній вечірці з рольовими елементами за мотивами ірландських народних казок від студії старовинного танцю «La Reverie».

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 1/37; паб «Crown on Hay»

Коли: 18 березня з 14:00 по 18:30

Вхід після реєстрації