Еліна Світоліна стала чемпіонкою виставкового турніру “Tie Break Tens”

6 Березня 2018 10:00
Четверта “ракетка” світу українська тенісистка Еліна Світоліна стала першою переможницею американського виставкового турніру Tie Break Tens.

Еліна Світоліна віддала суперницям всього шість очок на шляху до трофею і призу в 250 тисяч доларів. Про це повідомляє БТУ.

Українська тенісистка обіграла американку Вінус Вільямс з рахунком 10:3, у півфіналі “всуху” розгромила Коко Вандевен (10:0), а у фінальному протистоянні впоралася з 33-ю “ракеткою” світу китаянкою Чжан Шуай – 10:3.

Відзначимо, що в Нью-Йорку вболівальники знову побачили Даніелу Хантухову, яка вже завершила професійну кар’єру, а також Серену Вільямс і Маріон Бартолі напередодні їх повернення до WTA-туру.

У минулому році чемпіонкою в жіночій сітці Tie Break Tens в Мадриді стала Сімона Халеп. У поточному сезоні організатори вже встигли провести чоловічий розіграш турніру, в якому перемогу здобув Томаш Бердих.

Далі краща українська тенісистка Еліна Світоліна продовжить боротьбу в турі на Супер-Прем’єрі в Індіан-Уеллсі, на якому вона посіяна під четвертим номером.

https://www.ukrinform.ua/rubric-sports/2416691-svitolina-vigrala-persij-amerikanskij-turnir-tie-break-tens.html