Кава може розповісти про людину

8 Березня 2018 14:00

Ви обожнюєте каву, не уявляєте без неї свій ранок і взагалі, ви завзятий кавоман – тоді вам буде цікаво, що про вас розповість кава, яку ви найчастіше вживаєте.

1. Чорна. Ти знаєш, чого хочеш від життя, знаєш, як це отримати, і готова піти заради цього на жертви. Ти дуже вибіркова до людей, але для тих, хто входить в твоє «коло довіри», ти справжній друг.

2. Американо. Ти сама не знаєш, чому тобі часом так важко спілкуватися з людьми. Ти п’єш віскі з льодом і спиш по сім годин щоночі.

3. Лате. Це не означає, що ти слухаєш музику на вінілі, але оточуючі виразно назвали б тебе хіпстером. Ти любиш ефектні, унікальні речі і завжди намагаєшся виділитися з натовпу.

4. З вершками і цукром. У певному сенсі ти трохи старомодна. Ти вмієш цінувати прості речі. Ти не розумієш вегетаріанців: навіщо взагалі жити, якщо відмовлятися від насолод?! Ти не готова жертвувати своїм щастям заради досягнення цілей.

5. Фрапучіно. Ти народилася, щоб жити повним життям. В твоїх планах – альпінізм, серфінг і стрибки з парашутом. Ти давно переступила підлітковий вік, але в душі залишишся підлітком назавжди.

6. З соєвим молоком і тростинним цукром. Ти дбаєш про своє тіло. І про нашу планету. Що ж, дуже похвально.

http://nashamama.com/psyholog/33828kava-mozhe-rozpovisti-pro-lyudinu.html