Київ в очікуванні снігопадів: ярмарки скасовано, магазини запасаються продуктами

17 Березня 2018 12:00

У звʼязку з прогнозованим ускладненням погодних умов і обмеженням в’їзду великогабаритного транспорту до Києва організаторам ярмарків і районним державним адміністраціям доручено скасувати проведення сільськогосподарських ярмарків 17 та 18 березня. Про це повідомили в Департаменті промисловості та розвитку підприємництва, інформує прес-служба КМДА.

Окрім того, керівники закладів ресторанного господарства, торгівлі, торговельних центрів, підприємств ринкової мережі та сфери послуг мають невідкладно забезпечити цілодобове прибирання снігу і обледенінь на своїх територіях, посипання піщано-соляною сумішшю, очищення покрівель підприємств від снігу та буруль, огородження небезпечних місць.

Також доручено терміново подбати про забезпечення закладів торгівлі продуктами харчування, щоб не допустити перебоїв у їхньому постачанні в цей період.

Нагадаємо, що за прогнозами синоптиків, 17 та 18 березня в столиці очікуються складні погодні умови: сильні снігопади (вдень 17 березня помірний сніг), хуртовини, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень 5-7° морозу (вночі 18 березня близько 10° морозу).

У зв’язку зі складними погодними умовами, сьогодні, 16 березня, з 19:00 і до понеділка, 19 березня, вводиться режим обмеження в’їзду великовагового та великовантажного транспорту до столиці. 

У разі значного погіршення погодних умов у Києві міська влада рекомендуватиме оголосити понеділок, 19 березня, вихідним днем. 

https://glavcom.ua/kyiv/news/kijiv-v-ochikuvanni-snigopadiv-yarmarki-skasovano-magazini-zapasayutsya-produktami-481620.html