МИКОЛА ТОМЕНКО ПРОКОМЕНТУВАВ ПРОПОЗИЦІЮ ПРЕЗИДЕНТА ПОМЕРЗНУТИ

4 Березня 2018 09:30

Президент Петро Порошенко підтримав ініціативу НАК “Нафтогаз Україна” і закликав українців зменшити споживання газу. Про це йдеться на сторінці“Української правди”.

“Щоб зруйнувати сценарій РФ – достатньо на кілька днів зменшити в оселях температуру на один градус”, – закликав Порошенко українців економити газ.

Як повідомлялось, російський “Газпром” вирішив не постачати газ НАК “Нафтогаз України” з 1 березня і повернув отриману передоплату.

“Нам треба протриматися лише 3-4 дні, поки не минуть холоди. У кого є котли,зменшіть температуру в приміщенні на 1 градус вдень і на 2 градуси вночі. Це дозволить знизити потребу в газі на 8-9%, і цього буде достатньо, щоб російський шантаж не вдався”, – закликав “Нафтогаз”.

Голова партії “Рідна країна” Микола Томенко на своїй сторінці у Facebookпрокоментував пропозицію Президента та НАК “Нафтогаз України” померзнути 3-4 дні.

“4 роки переконував владу системно діяти у справі унезалежнення від Росії:
– вийти зі складу СНД;
– зробити Публічний реєстр вкраденого Росією майна в Криму та Донецькій і Луганській областях і відповідно звернутися до Міжнародних судових інституцій з вимогою відшкодування збитків;
– відмовитися від поставок російського газу;
– ввести кримінальну відповідальність для міністрів, депутатів й інших посадовцям за торгівлю їхніх чи афільованих через родичів кампаній з країною-агресором…
А виявилося “зірвати сценарій Росії” геніально просто:
треба лише ПРИКРУТИТИ ТЕМПЕРАТУРУ НА ОДИН ГРАДУС ПРОТЯГОМ 3-4 ДНІВ!
П.С. А може швиденько поширити у фейсбуці інформацію про традиційні народні обряди по закликанню весни. І започаткуємо загальнонаціональну акцію “ЗАКЛИЧЕМО ВЕСНУ”, починаючи з депутатів ВР, міністрів та чиновників АП з прямою трансляцією.”

https://ridna.in.ua/2018/03/03/mikola-tomenko-prokomentuvav-propozitsiyu-prezidenta-pomerznuti/