Проста рослина для очищення печінки

25 Березня 2018 15:00

Вживаючи пару чашок в день, ви очистите печінку, а також прискорите зцілення при цирозі і гепатиті!

Багато хто вважає кульбабу бур’яном, але це помилка, вона має унікальні цілющі властивості!

Ця рослина має характерний гіркий смак, який викликає стимуляцію печінки і допомагає її детоксифікувати. Це дуже корисно для пацієнтів з гепатитом або цирозом.

Завдяки сильним депуративним властивостям, кульбаба служить для очищення крові і таким чином захищає печінку від можливої дегенерації, викликаної харчовими або хімічними отруєннями.

Через цілющі властивості кульбаби, цей бур’ян також використовують для лікування пацієнтів, хворих на цироз печінки. Більшість представлених випадків відносяться до людей, які зловживають алкоголем, що і викликає дегенерацію печінки.

Подальші дослідження довели, що при використанні інфузій вказаної рослини люди, які мають проблеми з печінкою помітили значні поліпшення свого стану.

Чай з кульбабою – це одна з поширених рекомендацій під час лікування проблем з печінкою. Його використання зазвичай доповнює інші методи лікування печінки.

Не забувайте жоден метод лікування печінки не буде ефективний, якщо не відмовитися від вживання алкоголю і від паління!

Цей метод лікування печінки широко поширений для очищення печінки і в якості додаткової терапії при лікуванні серйозніших проблем з печінкою.

Щоб скористатися цілющими властивостями кульбаби, підготуйте гарячий чай з кульбабою.

Рецепт!

Інгредієнти:

вода
листя кульбаби
Приготування:

Закип’ятіть одну склянку води і додайте листя кульбаби, якщо ви використовуєте свіжі, то 2 ч. л., а якщо у вас сушені, то – 1 ч. л.

Кипляча вода допоможе витягнути найважливіші властивості кульбаби.

Черга пару хвилин зніміть напій з вогню і дайте настоятися впродовж 10 хвилин, а потім випийте.

Приймайте цей чай свіжим, 2-3 рази в день.

Не забувайте, що використовувати кульбабу більше чотирьох місяців не рекомендується, оскільки це може мати наслідки для шкіри.

Також ви можете використовувати кульбабу в якості доповнення до ваших салатів, і це допоможе вам поліпшити стан печінки.

До речі, чай з кульбабою є хорошим стимулятором для поліпшення травлення, а також допомагає ниркам боротися з різними проблемами.

Не вживайте його в якості основних ліків, а використовуйте як доповнення, а також перед застосуванням цього рецепту вам треба обов’язково проконсультуватися з лікарем!

http://www.terrawoman.ua/ua/health/health_news/prosta_roslina_dlya_ochischennya_pechinki/comentar