Сім продуктів, які можна їсти на вечерю та худнути

30 Березня 2018 14:00

Дієтологи розповіли, які продукти слід готувати на вечерю тим, хто прагне схуднути.

Ми нагадаємо вам, що їсти після 18-ої можна. Головне, щоб останній прийом їжі був за 2-3 години до сну, тому не варто морити себе голодом.

А для того, щоб ефект був максимальний, слід вживати правильні продукти, які не лише наситять ваш організм, а й допоможуть схуднути.

Курячі або перепелині яйця

У них міститься білок, який поліпшує травлення та сприяє швидкому засвоєнню їх у шлунку.

Молоко

Крім білків, в молоці містяться амінокислоти, які мають заспокійливу властивість. Якщо людина буде спокійною та врівноважений, то ризик переїдання ввечері та вночі знизиться, що позитивно відіб’ється на фігурі.

Курятина

Варене або приготоване на пару м’ясо птиці позитивно впливає на метаболізм, тим більше, що в ньому абсолютно немає вуглеводів і мінімальна кількість жирів. Експерти радять поєднувати куряче м’ясо з овочами, таким чином за фігуру можна буде взагалі не переживати.

Тушковані овочі

Будь-які овочі, тушковані з мінімальною кількістю олії, містять багато клітковини, яка швидко та легко засвоюється в організмі, м’яко очищаючи його від токсинів й інших шкідливих речовин.

Нежирна риба

Риба містить багато білка, корисного для травлення.

Кисломолочні продукти

Кефір, ряжанка, кисле молоко та сир заповнюють мікрофлору кишківника корисними бактеріями, що поліпшують метаболізм, швидко засвоюються і не відкладаються «на боках».

Ягоди

Всі ягоди є низькокалорійними, містять клітковину, пектини та вітаміни, які активізують роботу кишківника, прискорюють обмінні процеси, очищають судини, що в результаті допомагає плавно позбавлятися від зайвих кілограмів.

https://zik.ua/news/2018/03/28/sim_produktiv_yaki_mozhna_isty_na_vecheryu_ta_hudnuty_1293923