СВІТОЛІНА ЗДОБУЛА ВПЕВНЕНУ ПЕРЕМОГУ ТА ВПЕРШЕ У КАР’ЄРІ ВИЙШЛА ДО 1/4 ФІНАЛУ ПРЕСТИЖНОГО ТУРНІРУ В МАЯМІ

27 Березня 2018 17:00


Четверта ракетка світу українка Еліна Світоліна у 1/8 фіналу престижного турніру серії WTA Premier Mandatory в Маямі здолала 20-річну австралійку Ешлі Барті.

Витративши на гру 1 годину та 20 хвилин, Світоліна переграла суперницю з рахунком 7:5 та 6:4.

Таким чином, перегравши Барті, Світоліна вийшла до чвертьфіналу змагань, де зустрінеться з п’ятою ракеткою світу Оленою Остапенко. Зазначимо, що цей чвертьфінал стане дебютним для Еліни на турнірі Miami Open.

 

Ось, як свій успіх у цій грі прокоментувала й сама Світоліна.

“Я завжди знала, що Ешлі може показувати сильну гру. Ми вже зустрічалися раніше, і я була проінформована, що в цьому матчі доведеться завжди бути напоготові, бути готовою до її сильних ударів. Я просто намагалася не давати їй шансів. На мій погляд, мені вдалося показати сьогодні досить-таки надійну гру. Хороші фізичні кондиції і успішна подача – це були ключі до перемоги в цей раз.

У поєдинку з Барті, на мій погляд, мені вдалося показати хороший рівень – я постійно тримала м’яч під контролем”, – зазначила Світоліна.

У попередній стадії Світоліна переграла ще одну представницю Австралії Дар’ю Гаврилову.

https://prosport.tsn.ua/sport/svitolina-zdobula-vpevnenu-peremogu-ta-vpershe-u-kar-yeri-viyshla-do-1-4-finalu-prestizhnogo-turniru-v-mayami-1130568.html