У Києві з 28 березня по 1 квітня пройде виставка фіалок

27 Березня 2018 11:30

Прискорюємо весну разом! Громадська організація «Клуб любителів геснерієвих Студія Фіалки» запрошує киян та гостей міста відвідати виставку фіалок та інших рослин у перші по справжньому весняні дні. Пориньте в феєрію фарб і форм квітучого саду, по якому всі вже так скучили!

Більше 10 колекціонерів з любов’ю представлять понад 500 сортів фіалок.

Колекціонери підібрали максимальну різноманітність для відвідувачів, створюючи різнобарв’я кольору від білого, до майже чорного, з облямівкою, штрихами і цятками, з вічком, від простих до густомахрових квітів, від мініатюрних до звичайних рослин.

Така різноманітнисть руйнує стереотип простих маленьких синьо-фіолетових квітів на підвіконні. на виставці будь-який відвідувач може отримати бескоштовну консультацію в консультаційному центрі по розмноженню, агротехниці, боротьбі зі шкідниками і хворобами рослин сімейства геснерієві. Також можно бескоштовно отримати брошуру з рекомендаціями по вирощуванню. За потреби консультант може прямо на виставці посадити листочок, відділити діток, та омолодити рослину. 1 квітня усі дами у вечірніх сукнях, та чоловіки у фраках отримають набір листочків фіалок у подарунок.
Організатор виставки некомерційна організація «Клуб любителів філок Студія Фіалки» проводить наймасштабніші виставки України з метою популярізації рослин сімейства геснерієві вже більше 10 років!
Інформація про виставку:
Час проведення: 28 березня — 1 квітня з 10:00 до 18:00
Вхід вільний!
Адреса проведення:

Київ. м. Театральна, вул. Богдана Хмельницького, 15 (Національний природознавчий музей НАН Україні)