У Києві запрацює проект «Академія юстиції»

24 Березня 2018 13:30

Головне територіальне управлінням юстиції у Києві запускає проект «Академія юстиції». Про це повідомив очільник столичної юстиції Станіслав Куценко під час підписання Меморандуму про співпрацю між Міністерством юстиції України, київською юстицією та освітньою платформою «Legal High School», пише ukrainepravo.com

Куценко запропонував розвиток співпраці у цьому напрямку, а також у межах вже активно діючого онлайн проекту вивчення англійської мови «Lingva.skills».

Окрім того, Міністерство та столична юстиція направлятимуть до «Legal Hight School» своїх кращих співробітників як лекторів. У свою чергу проект надаватиме безкоштовні місця для підвищення кваліфікації державним службовцям. «Така співпраця зможе посприяти розвитку правової науки в Україні та налагодити контакти між державою та приватним сектором», – йдеться у повідомленні.

Заступник Міністра юстиції Світлана Глущенко також наголосила, що відомство налаштоване на тісну співпрацю з освітньою платформою шляхом організації різних спільних заходів: конференцій, круглих столів, семінарів.

http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/5082/news/1521725406.html