“Укрпошта” відкрила “Арт Хаб” у будівлі Головпоштамту в Києві

23 Березня 2018 11:30

ПАТ “Укрпошта” відкрило креативний простір “Укрпошта Арт Хаб” у будівлі Головпоштамту в центрі Києва, передає кореспондент “Інтерфакс-Україна” з місця подій.

“Ми змінюємо стандартне уявлення про “Укрпошту”. Відтепер Головпоштамт – не тільки звичні послуги, відправлення листа або посилок, переказ коштів або обмін валюти. Тут з’явився новий креативний простір – “Арт Хаб”. Це – зручне місце для проведення заходів, роботи і відпочинку. У просторі обладнані робочі місця, є необхідна оргтехніка та Wi-Fi, а також все для зустрічі з друзями за чашкою кави або проведення світських заходів та тренінгів”, – зазначив в.о. генерального директора “Укрпошти” Ігор Смілянський.

За його словами, на ремонт приміщення під “Арт Хаб”, закупівлю й установку обладнання, меблів було витрачено близько 1 млн грн.

“Ціни на оренду ми поставили дуже ринкові, попередньо порівнявши, скільки беруть з відвідувачів аналогічні київські коворкінги. Плюс ми плануємо використовувати цей простір також для себе – для зустрічей з журналістами, з клієнтами, для переговорів. Я думаю, що цей проект відіб’ється за один-два роки, залежно від того, як часто ми будемо використовувати його для своїх потреб”, – заявив І.Смілянський.

Відвідувачі “Укрпошта Арт Хаб” можуть орендувати робоче місце на годину, кілька годин або на весь день. Вартість години перебування в хабі – 36 грн, а день – 180 грн, оренда зали протягом дня – 6900 грн.

Креативний простір обладнано всім необхідним для проведення заходів – меблі-трансформери, професійне технічне обладнання, набори для конференцій, є послуги кейтерінгу та адміністрування заходів.

За словами в.о. гендиректора “Укрпошти”, до нього вже звернулося чимало клієнтів, зацікавлених у тривалій оренді приміщення “Арт Хаба”.

“Укрпошта Арт Хаб” буде працювати щодня з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 21:00, в суботу, неділю – з 10.00 до 21.00.

І.Смілянський зазначив, що планів щодо відкриття таких коворкінгів в інших містах у нього немає, оскільки мало де у ПАТ є відповідні й водночас порожні приміщення.

Раніше в приміщенні, де відкрився “Укрпошта Арт Хаб”, розташовувалася телефонна переговорна, після приміщення було законсервовано і практично не застосовувалося.

http://ua.interfax.com.ua/news/general/493949.html