Вчені: Втома може вказувати на хвороби нирок

24 Березня 2018 14:56

Вчені розповіли, що втома може вказувати на хвороби нирок. Фахівці назвали безліч важливих симптомів, що сигналізують про проблеми.

Так дослідники звернули увагу суспільства на те, що при постійній і довготривалій втомі слід звернутися до фахівців, щоб уникнути подальших проблем і розвитку серйозних захворювань. Наприклад, хвороби нирок можна розглянути за допомогою таких ознак, як часті проблеми з пам’яттю і запаморочення, можливий свербіж і хронічна втома. За словами вчених, саме так організм демонструє людині про зміни нормальної роботи і вказує на появу проблем або захворювань.+

Також встановлено, що втома з’являється в результаті нестачі кисню в м’язових тканинах і клітинах, в результаті зменшення гормону еритропоетину. Показником неправильної роботи нирок визнають металевий присмак у роті, що супроводжується нудотою і навіть блювотою. Як підсумок відбувається втрата ваги і велика втома — як фізична, так і моральна.

Медики і вчені закликають кожного прислухатися до сигналів свого організму і вчасно звертатися за допомогою до фахівців.

http://cikavosti.com/vcheni-vtoma-mozhe-vkazuvati-na-hvorobi-nirok/