Японські рецепти “вічної краси”

7 Березня 2018 13:05

Японки славляться своєю “вічною молодістю”, іноді вони і в 40-50 років виглядають як підлітки.

Нічого дивного вони не використовують, тільки щоденні ритуали по догляду за собою, які під силу виконувати кожному, передаєНАРОДНА ПРАВДА.

Склад косметики

 Японки детально перевіряють склад всіх косметичних засобів воліють тільки натуральну косметику. Наприклад, японські красуні високо цінують силу рисових висівок, екстракт папаї, зеленого чаю і червоних водоростей. Серед основних косметичних засобів, якими користуються японки, – засоби для глибокого очищення шкіри і зволожувальні креми.

 

Масаж обличчя

Японські жінки роблять масаж обличчя щодня, для них – це звичний beauty-ритуал. Масаж особи посилює циркуляцію крові, покращує тон шкіри, допомагає позбутися від зморшок і зменшити втому шкіри. Японки переконані, що щоденний масаж обличчя принесе прекрасний результат, а “уколи краси” вам ніколи не знадобляться.

Душ і ванна

Ми звикли приймати душ, коли поспішаємо, а ось ванну готуємо собі тільки тоді, коли маємо на це достатньо часу. Японки стверджують, що час для себе потрібно мати взагалі. Тому вони розглядають водні процедури, як спосіб очиститися і фізично, і морально. Вони починають з душу, щоб позбутися від наслідків взаємодії з навколишнім середовищем і провести детокс, а потім приймають ванну – вже для розслаблення і очищення енергетичного поля.

Захист шкіри

При догляді за шкірою японки особливу увагу звертають на захист від сонячних променів. Вся косметична продукція підпорядкована одній меті – врятувати шкіру від УФ-випромінювання. Практично всі сироватки, креми і тональні основи, які ви можете знайти в цій країні, мають SPF-фільтри. І не варто ставитися до цього скептично: дослідження вже не раз довели, що сонцезахисна косметика рятує від сухості шкіри, висипання та зморшок. Користуватися такою косметикою потрібно також і взимку.

Головне правило: простіше – краще

Японки не користуються великою кількістю косметики. Їх головне правило звучить так: викиньте все, чим не користуєтеся, і залиште тільки ключові косметичні продукти, які дійсно працюють на вас.

Нагадаємо, раніше лікарі назвали продукти-антиоксиданти, які здатні  продовжити молодість і красу. До цього переліку увійшли також чорнослив і курага.

Виглядати молодше своїх років допоможуть продукти харчування, що містять селен.  Як заявили  дослідники з Німеччини, недостатній рівень даного мікроелемента в організмі є причиною прискореного старіння.

https://narodna-pravda.ua/2018/03/06/vichna-krasa-nazvaly-p-yat-sekretiv-yaponok/