Дозволяємо, будуємо, не думаємо…

25 Квітня 2018 10:16

По Києву сьогодні найпопулярніша реклама – продаємо дешево квартири в новубудовах. Автори цих реклам один перед одним змагаються  в заниженні цін, в заманюванні покупця.

Тисячі квартир непроданих в новобудовах, тисячі незакінчених будівництвом стоять по 25-30 років, тисячі незакінчених будівництвом через неможливість підключення до існуючих інженерних мереж, а мер Києва Кличко В.В. продовжує штампувати дозволи на все нові і нові масиви на шкоду киянам. Якщо подивитись сьогодні які автомобілі стоять біля введених в експлуатацію житлових будинків, то серед них київських номерів 2-3, а всі інші автомобілі з Донецька, Луганська, Криму, Закарпаття та інших регіонів України. Тобто будуючи житло для багатіїв з інших регіонів ми погіршуємо життя киян: проїхати Києвом стає все складніше, загазованість повітря в Києві вже в 3-4 рази вище норми, всі  низинні частини Києва заповнені формальдегідом. Як результат-смертність в Києві з кожним роком збільшується, кількість дітей, які народжуються хворими зростає по місяцям. Не треба багато розуму, щоб в цій ситуації прийняти єдине правильне рішення – зупинити будівництво житла, ввести в експлуатацію мільйони квадратних метрів не введеного в експлуатацію житла. Та київська влада ніколи на це не піде, бо найбільше грошей вони заробляють даючи дозволи на нове будівництво. А нас, киян, наше здоров’я, наші умови проживання в місці – вони мали на увазі.

Директор центру

Заслужений будівельник України,

Лауреат державної премії,

професор                                                                                                       Ярмоленко М.Г.