«Київенерго» частково відключить гарячу воду

23 Квітня 2018 17:05

З 16 квітня компанія почала проводити гідравлічні випробування теплових мереж, на час якої буде відключена подача гарячої вод

З 16 квітня ПАТ «Київенерго» почала проводити гідравлічні випробування теплових мереж, на час якої буде відключена подача гарячої води. Про це з посиланням на дані «Київенерго» пише Бізнес Цензор.

Згідно з повідомленням, в період з 16 по 30 квітня зазначені випробування проводяться від районних котелень «Мінська», «Веркон», «Відрадний» та станцій теплопостачання №1 та «Біличі». Гаряча вода буде частково відключена у Святошинському, Оболонському, Солом’янському та Шевченківському районах столиці на час проведення робіт та період усунення виявлених пошкоджень. Всього воду відключать близько 1 000 споживачів.

«Підготовка міста до опалювального сезону 2018/2019 проходить під знаком переходу комплексу теплопостачання в управління комунального підприємства. Зі свого боку» Київенерго «докладає всіх зусиль, щоб процес передачі був безболісним для міста, безперервним з точки зору технологічного процесу. Від своєчасності проведення випробувань тепломереж безпосередньо залежить наступний опалювальний сезон в столиці, своєчасне включення централізованого опалення і безперебійна подача тепла і гарячої води «, – йдеться в повідомленні.

Гідравлічні випробування – це метод діагностики тепломереж, суть якого полягає в подачі в тепломережі гарячої води (температура – до 40 градусів) під збільшеним на 25% тиском.

https://mind.ua/news/20184200-kiyivenergo-chastkovo-vidklyuchit-garyachu-vodu