Мешканці Коцюбинського прийшли до Адміністрації Президента з вимогою зупинити “народну республіку”

2 Квітня 2018 15:20

Сьогодні, 2 квітня, о 9:00 мешканці селища Коцюбинське (Київська область), зібралися біля будівлі Адміністрації Президента України із проханням, яке адресоване до гаранта Конституції, про захист від дій місцевої влади.

Про це повідомляє депутат Верховної Ради України Ольга Червакова на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Українські Новини.

“30 березня під головуванням самопроголошеного мера Миколи Єременка відбулася сесія, на якій місцеві депутати:- роздерибанили близько 20 гектарів лісу;- викинули на піар близько 30 млн гривень бюджету;- скасували результати громадських слухань за приєднання до Києва, які відбулися напередодні.

Люди шоковані зухвалістю місцевих клептоманів, адже ліс навколо селища має статус нацпарку, і за його збереження громада бореться близько 10 років. На думку людей, саме лісовий дерибан був метою перевороту, який стався в селищі 7 березня. Нагадаю, саме тоді селищним головою самопровозгласился місцевий депутат, якого люди називають “залежним від алкоголю”. Його просто вніс до реєстру ірпінський реєстратор.

З тих пір ані Нацполіція, яка розслідує цей злочин, ані Мін’юст, який повинен реагувати на незаконні дії реєстраторів, не вчинили жодних дій, щоб запобігти множенню незаконних рішень місцевого ГКЧП.

16 березня, під час Години уряду у ВР, я публічно зверталася до Мін’юсту, і отримала запевнення, що скарга на дії ірпінського реєстратора буде розглянута протягом тижня. Але досі цього не сталося. Жодної слідчої дії, що спрямована на припинення перевороту, Нацполіція також не провела. Це і дало заколотникам індульгенцію на подальше свавілля.

Пікет під АП – це акт відчаю людей, які б’ються головою об непрацюючі правоохоронні органи та державні установи. Люди просять Гаранта Конституції, захистити їх від свавілля місцевих князьків, які під ширмою децентралізації вдаються до суцільного махновщини, ігноруючи закон і волю громади”, – написала Червакова.

https://ukranews.com/ua/news/555961-meshkanci-kocyubynskogo-pryyshly-do-administracii-prezydenta-z-vymogoyu-zupynyty-narodnu-respubliku