Микола Томенко: про “владу за гроші”.

23 Квітня 2018 09:00

Тут багато політиків здивовані, що новий скандал із записами розмов Президента немає суспільно-вибухового значення. Поясню популярно.
Більшість політиків та їх медіа (щонайперше творці й обгрунтовувачі режиму Януковича), які здивовані продажністю нинішньої влади у свій час теж купили свої мандати і посади, платили за голосування і призначення. Тому коли вони твердять про моральність і чесність у політиці – це нагадує брифінг повій у публічному будинку на тему: «Як захистити суспільну мораль»!
Інша причина – тотальна недовіра суспільства до всього політикуму. Більш того, більшість громадян давно і добре знає про всі «чесні способи» голосувань за бюджети і генпрокурорів. Тому здивувати цим неможливо в принципі.

От, якби ми почули, що Порошенко і К. таємно і не для ЗМІ передали кілька десятків мільйонів доларів на найновішу діагностику для військових госпіталів, а Ляшко випадково дізнавшись про це, спочатку додав два, а згодом наполіг на цифрі – 10 мільйонів! Ось це була б сенсація. А то, що нині
– ЦЕ СУМНА, АЛЕ БАНАЛЬНА ПРАВДА ПРО «УКРАЇНСЬКУ ВЛАДУ ЗА ГРОШІ»!

https://ridna.in.ua/2018/04/21/pro-vladu-za-groshi/