ОЛЕКСАНДР ФЕДОРЕНКО: ЕВАКУАТОРИ НЕ НАВЕДУТЬ ЛАД НА КИЇВСЬКИХ ДОРОГАХ

21 Квітня 2018 11:47

Замість збільшення числа паркомісць київська влада знову взялася за евакуатори.

Мер Києва Віталій Кличко рапортував про прийняття нового закону про паркування. Столична влада прийняла «вольове» рішення знову повернутися до евакуаторів. Як зазначив Віталій Кличко, «тепер буде дорого паркуватися в неправильних місцях».

У той же час подібну стратегію вважає безперспективною керівник київського осередку політичної партії Миколи Томенка «Рідна країна» Олександр Федоренко. Замість того, щоб створювати нові паркувальні місця і покращувати інфраструктуру, влада вдається до застарілих методів.

«Даний закон був би доречний, якби створили достатню кількість паркомісць і привели в належний якість дороги», – зазначає політик.

«Прийшла весна і дороги зійшли нанівець, незважаючи на те, що Кличко говорив про п’ятирічну на них гарантію», – нагадує Федоренко.

Проблему з великим числом машин на вулицях столиці потрібно регулювати іншим чином, вважає політик. Він пропонує почати з створення при в’їзді в Київ гостьових парковок і збільшити їх число в центрі міста. При цьому Олександр Федоренко сумнівається, що чинна влада готова вирішувати проблему. «Кожен клаптик землі забудований, всі будинки в центрі побудовані без урахування необхідності поставити автомобіль».

«Спершу потрібно розвивати транспортну інфраструктуру, а потім вже радіти тому, що будуть високі штрафи», – резюмує політик.

https://ridna.in.ua/2018/04/18/oleksandr-fedorenko-evakuatori-ne-navedut-lad-na-kiyivskih-dorogah/