Потужна цілюща рослина від артриту

7 Квітня 2018 14:45

Ця рослина має неймовірно велику лікарську цінність! Про неї варто дізнатися!

Її використовують для приготування різних аюрведичних і натуральних лікарських засобів.

Її цілющі властивості для нашого здоров’я зробили його дуже популярною рослиною останнім часом.

Пропонуємо вам упізнати 10 найсильніших властивостей живокосту:

1. Знімає біль і запалення
Римляни і греки використовували листя живокосту для загоєння ран. Листя живокосту має протизапальні властивості, що швидко знімає біль. Також лікує живокіст ревматоїдний артрит і остеоартрит. Рекомендується застосовувати мазь з коренів живокосту.

Рецепт приготування: 50 грамів сухого кореня живокосту, 50 грам топленого свинячого жиру – усе це томити на водяній лазні близько 30 хвилин. Потім охолодити трохи (приблизні до 50 градусів) і додати 3 столових ложки натурального меду, добре перемішати і перелити в чисту банку. Зберігати в холодильнику.

Це прекрасна мазь для натирання суглобів, місць переломів і забить.

2. Усуне проблеми зі шкірою
Опіки, порізи, синці усі види роздратування шкіри можна пом’якшити і усунути, застосовуючи компреси з відвару листя живокосту. Терпкі речовини, які містять листя живокосту, також лікують поверхневі рани і прискорюють їх загоєння.

3. Антисептик
Для відкритих ран можна використовувати пасту або сік листя живокосту. Це запобігає накопиченню мікробів, які можуть викликати зараження. Паста з листя живокосту також може використовуватися для лікування діабетичних ран.

4. Лікує захворювання горла
Чай з листя живокосту широко використовуються для полоскання порожнини рота при лікуванні виразок у роті. Сприятливо впливає на слизову оболонку горла, лікує кашель і біль в горлі. Він може вилікувати більшість респіраторних захворювань.

5. Покращує травлення
Трав’яний чай з листя живокосту стимулює секрецію шлункових соків, внаслідок чого їжа швидше перетравлюється і не виникає таких проблем, як печія, надмірні кислоти і тому подібне.

6. Оздоровить волосся
Листя живокосту використовується для створення масок для волосся; їх застосування має дуже позитивний ефект. Такі маски живить і пом’якшує волосся, роблячи їх блискучими і м’якими. Приготуйте відвар з листя і змішайте 2 столових ложки з 1 столовою ложкою мигдалевої олії, нанесіть на волосся на 30-40 хвилин.

Також рекомендується обполіскувати волосся чаєм з листя живокосту після шампуню, це допоможе позбавитися від лупи, випадіння волосся і ламкості волосся.

Рекомендується дотримуватися обережності при його застосуванні і дозуванні. Оскільки не існує унікальної формули, яка підходитиме абсолютно усім. Надмірне вживання будь-яких лікарських рослин не рекомендується.

http://www.terrawoman.ua/ua/health/health_news/potuzhna_tsilyuscha_roslina_vid_artritu/comentar