Реконструкція розв’язки біля метро “Шулявська”: що нас чекає?

27 Квітня 2018 11:30

Реконструкція почнеться 1-го травня, а на проспекті Перемоги встановлять світлофори.

Масштабна реконструкція дорожної розв’язки біля станції метро Шулявська триватиме 17 місяців. Але шулявський міст обіцяють полагодити і відкрити для проїзду до кіня цього року.

Як повідомляє КМДА, підготовка до реконструкції почнеться 1 травня. На даний момент столична влада працює над об’їздними маршрутами для транспорту на час проведення робіт.

Об’їзд на Шулявці під час ремонту:

– рух по вул. Олександра Довженка – вул. Вадима Гетьмана (в бік Караваєвих Дач) перенесено на вулиці Антона Цедіка (вул. Ежена Потьє), Петра Нестерова з виїздом на проспект Перемоги (на цій ділянці проспекту Перемоги буде встановлено тимчасовий світлофор), Гарматній, Виборзькій і поверненням на вул. Вадима Гетьмана;

– по вул. Вадима Гетьмана – вул. Олександра Довженка (у бік вул. Олени Теліги) буде збережений існуючий виїзд на проспект Перемоги з можливістю прямого перетину проспекту з виїздом на вул. Олександра Довженка (на цій ділянці також буде встановлений тимчасовий світлофор);

– вулиця Антона Цедіка (Ежена Потьє) до перетину з вул. Петра Нестерова і вул. Петра Нестерова в напрямку проспекту Перемоги будуть односторонніми (буде встановлено тимчасовий світлофор);

– на тролейбусному маршруті з боку Севастопольської площі по вул. Вадима Гетьмана кінцева зупинка буде “Індустріальний міст”. З боку вул. Теліги по вул. Олександра Довженка – “Івана Гонти”.

“Для регулювання руху буде встановлено 3 світлофора, перенесено контактну мережу для безперебійного руху тролейбусів та винесено МАФи з радіусу проведення реконструкції”, – говориться у повідомленні КМДА.

Пішоходи будуть користуватися підземними та наземним переходом зі світлофором. Мер Києва обіцяє, що автомобільний рух через шулявський міст буде відкрито до кінця цього року.

https://ua.112.ua/kyiv/u-kyievi-z-1-travnia-pochnut-rekonstruktsiiu-shuliavskoho-mostu-karta-obizdu-443270.html