“Telegram – це ворог влади Росії, якого вона не може подолати, бо занадто тупа”

23 Квітня 2018 16:30

Російська влада зазнала невдачі із блокуванням популярного месенджеру Telegram, тож кидає всі сили, аби дістатись до нього через інші продукти, зокрема Google.

Про це в прямому ефірі 24 Каналу заявив міжнародний оглядач Іван Яковина.

“Російська влада зіткнулась із внутрішнім ворогом, якого не може подолати. Вона нічого не може зробити. Там вже “перековбасили” половину російського інтернету, спалили все до біса. Нічого не працює – якийсь науковий сайт, сайт аеропорту “Шереметьєво” і т.д. Але вони нічого не можуть зробити Telegram. І, очевидно, і не зможуть, тому що ця проблема не вирішується. Вони просто занадто тупі”, – сказав журналіст.

Він наголосив, що, попри невдачу з Telegram, Кремль продовжує кидати сили проти продуктів Google.

З того, що ліг Google, всі посміялись. Хоча, з точки зору російської влади, це розумний крок. Бо, по-перше, є заміна – “Яндекс”. По-друге, Google дорівнює YouTube, бо той належить Google. А YouTube наразі це найголовніше місце агітації проти Путіна. Тобто для них (влади Росії – 24) головна задача – “уложити” YouTube,
– підкреслив Яковина.

Нагадаємо, 16 квітня Роскомнадзор скерував операторам зв’язку інформацію про початок обмеження доступу до месенджера Telegram.

 

https://24tv.ua/telegram__tse_vorog_vladi_rosiyi_yakogo_vona_ne_mozhe_podolati_bo_zanadto_tupa__yakovina_n957141