У КИЄВІ ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА РЕПЕТИЦІЯ ВІДЕНСЬКОГО БАЛУ

4 Квітня 2018 11:30

У колонній залі КМДА відбулася відкрита репетиція до щорічного Віденського балу. Свою готовність вальсувати продемонстрували 35 пар. Саме вони представлять Київ на благодійному заході 21 квітня, передає “5 канал”.

Учасники тренуються майже щодня. На вихідних на відпрацювання хореографії йде по 11 годин. Окрім танців, дебютанти вивчають і відповідний етикет.

“Програма досить складна, адже це щонаймнше п’ять танців, які треба вивчити за досить короткий строк, і не всі мають танцювальну підготовку, але головне – це їхнє велике бажання займатися”, – каже організатор Віденського балу в Києві Марина Ігнатуша.

“Для них, дебютантів, – це тест, як я себе відчуваю в колі людей, які мене бачать уперше. Тим паче, що бал – це визначна подія”, – зазначає експерт з етикету і протоколу Наталя Адаменко.

Серед учасників благодійного заходу – відомі українські співаки, телеведучі, учасники телешоу, актори та дизайнери. А наступного дня після балу танцюватиме й малеча, зокрема, і особливі діти.

Усі гроші, які планують зібрати, спрямують на благодійність. Нагадаємо, торік кошти, зібрані на Віденському балі, передали дитячому реабілітаційному центру.

https://www.5.ua/kyiv/trenuiutsia-po-11-hodyn-u-kyievi-vidbulas-vidkryta-repetytsiia-videnskoho-balu-167667.html